حسن ختن لو در گفتگو با خبرنگار مهر از جمله اهداف دانشگاه بوعلی سینا را تلاش در راستای رشد در زمینه پژوهش های کاربردی عنوان کرد و افزود: دانشگاه بوعلی سینا در این زمینه رشد خوبی داشته است.
وی در ادامه افزود: انجام پژوهش های سفارشی سایر دستگاه ها و پژوهشکده ها از جمله اهداف این مجموعه بوده و در این زمینه در سال ۹۴، نزدیک به ۳۴ قرارداد با بخش های خارج از دانشگاه منعقد شده است.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه بوعلی سینا افزود: با توجه به اینکه دانشگاه بوعلی سینا، دبیر کارگروه پژوهش و فناوری استان همدان است باید تلاش کرده و از بودجه یک درصدی پژوهش دستگاه های اجرایی استفاده کنیم.
وی در ادامه از مجلات چاپ شده دانشگاه بوعلی سینا سخن گفت و افزود: ۱۵ مجله علمی-پژوهشی در رشته های مختلف علوم پایه، علوم انسانی، کشاورزی، مهندسی در این دانشگاه منتشر می شود.
ختن لو در خصوص این مجلات تاکید کرد: اغلب مجلات رشته های دانشگاهی بوعلی سینا از رتبه های مجلات کشوری بوده و در این زمینه نیز در دانشگاه های کشور جایگاه خوبی داریم.
نظر شما