به گزارش خبرنگار اعزامي "مهر" به آذربايجان غربي، محمود احمدي نژاد رئيس جمهور شب گذشته در جمع منتخبان اين استان در پاسخ به اظهارات يكي از منتخبان كه نگاه دولت را به استان يك نگاه امنيتي توصيف كرد، تاكيد كرد: اگر كساني بخواهند از بيرون امنيت كشور و منطقه را به مخاطره بياندازند، دولت با شدت و قدرت با آنها برخورد خواهد كرد.
احمدي نژاد افزود: لطافت انساني در جاي جاي اين استان موج مي زند وبه لحاظ استعدادهاي طبيعي و انساني يك استان ويژه است.
وي ادامه داد: آذربايجان غربي خلاصه اي از فرهنگ هاي مختلف ، اقوام و اديان گوناگون و طبيعت متنوع است.
رئيس جمهور با اشاره به نبرد چالدران در تاريخ اين منطقه، گفت: مردم اين سرزمين با مقاومت شجاعانه خود در اين جنگ امنيت اين منطقه را تضمين كردند و پس از آن ديگر دشمنان به فكر تهديد اين سرزمين نيفتادند.
احمدي نژاد در ادامه سخنانش افزود: براي ساختن و توسعه استان بايد از همه ظرفيت ها استفاده شود و اين كار نيازمند هوشمندي، كلان نگري و نگاه به افق هاي بلند است.
وي با اشاره به ظرفيت هاي بالاي استان در بخش كشاورزي، اظهار داشت: كشاورزي يكي از ويژگي هاي ارزشمند منطقه است و دولت با قدرت و اولويت از صنايع تبديلي در استان حمايت مي كند.
دكتر احمدي نژاد خواسته هاي مطرح شده از سوي نمايندگان اقشار مختلف مردم را به حق و درست خواند و در خصوص آنها توضيحاتي ارايه كرد.
رئيس جمهور در زمينه توزيع سهام عدالت گفت: تلاش دولت اين است كه به همه دهك هاي جامعه بر اساس اولويت، سهام عدالت تعلق گيرد.
رئيس جمهور به وضعيت بنزين در اين استان اشاره كرد و گفت: سهميه بنزين در اين استان بيشتر از مصرف آن است، اما شاهد صف هاي طويل در مقابل پمپ بنزين ها هستيم كه اين وضعيت نشان دهنده قاچاق بنزين به خارج است.
وي همچنين درخواست براي فعال شدن بازارچه هاي مرزي را مورد تاكيد قرار داد و گفت: اين موضوع بايد در چارچوب سياست هاي قانوني انجام شود، اما بايد توجه داشت كه فعال شدن بازارچه هاي مرزي دو طرفه باشد و كشورهاي همسايه نيز شرايط را فراهم كنند.
توسعه آموزش عالي و بلامانع دانستن حضور نمايندگان اصناف در شوراي اداري و همچنين كمك به اقليتهاي مذهبي كه مورد درخواست نماينده آشوريان بود و همچنين افزايش سهميه بنگاه هاي كوچك براي كاهش بيكاري از ديگر مواردي بود كه رئيس جمهور به آنها اشاره كرد.
دكتر احمدي نژاد همچنين از استفاده از فن آوري هاي جديد و متخصصين در بخش كشاورزي حمايت كرد و گفت: دولت با همه توان از بخش كشاورزي حمايت مي كند و خريد نقدي محصولات كشاورزي يكي از اين حمايت هاست.
وي به درخواست نماينده بانوان براي تقويت تعامل دولت با بانوان در امور اجرايي گفت: در خصوص استفاده از بانوان در مديريت استان معتقديم كه در حوزه هاي خاص كه زنان و مردان به طور مشترك مي توانند، حضور داشته باشند، بانوان بايد با توانايي خود زمينه را براي مشاركت فراهم كنند.
رئيس جمهور همچنين خواسته يكي از منتخبان در خصوص استفاده از تفكر بخش خصوصي در مديريت اجرايي كشور اظهار داشت: استفاده از بخش خصوصي مورد تاكيد دولت نيز است.
وي در همين زمينه به استاندار افزود: بايد در همه حوزه ها از مشاوران متخصص استفاده كنند و از گروه اين مشاوران در امور اجرايي بهره مند گردند.
احمدي نژاد در پاسخ به اظهارات يكي از بانوان منتخب مبني بر وجود انفعال و فقر فرهنگي در استان گفت: با اين موضوع موافق نيستم و معتقدم فرهنگ ايران قابل دفاع و قابل صدور به همه دنياست و انفعال را به هيچ عنوان شايسته مردم ايران نمي دانم.
وي همچنين اظهار داشت: بحث احداث دو منطقه تجاري در استان در دستور جلسه فرداي دولت قرار دارد.
رئيس جمهور در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به اينكه همه منتظر موعود هستند گفت: اگر انديشه موعود را از بشر بگيرند، بشر ساقط شده است، تنها راه نجات بشر تمسك و پيروي از انبيا و تبعيت از انسان كامل و موعود است.
به گزارش "مهر"، رئيس جمهور قرار است امروز ضمن ديدار از شهرهاي مياندوآب، شاهيندژ و تكاب، در نوزدهمين جلسه استاني هيات دولت كه در شهر اروميه برگزار ميشود، شركت كند.
نظر شما