پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳۱ مرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۵۶

استاندار چهارمحال و بختیاری:

طولانی شدن اجرای پروژه های حوزه درمان در چهارمحال و بختیاری

طولانی شدن اجرای پروژه های حوزه درمان در چهارمحال و بختیاری

شهرکرد- استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: روند اجرا و بهره برداری از برخی پروژه های حوزه بهداشت و درمان در این استان طولانی شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری چهارمحال و بختیاری، قاسم سلیمانی دشتکی تأکید کرد: روند اجرایی طرح های حوزه بهداشت و درمان به ویژه تکمیل پروژه هایی مانند بیمارستان های کوهرنگ، مالخلیفه، بروجن و توسعه بیمارستان های لردگان و آیت الله کاشانی شهرکرد بسیار طولانی شده است.

وی افزود: دولت یازدهم برای تکمیل و بهره برداری از پروژه های نیمه تمام حوزه بهداشت و درمان در چهارمحال و بختیاری اقدامات مطلوبی را انجام داده که تا پایان سال جاری قابل تحقق است.

سلیمانی دشتکی تصریح کرد: اجرای طرح تحول در نظام سلامت کشور از سوی دولت یازدهم نقش بسیار مطلوبی در ارتقای خدمات حوزه بهداشت و درمان و کاهش هزینه های خانوارها داشته است.

کد خبر 3747422

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha