پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۳۱ مرداد ۱۳۹۵، ۱۳:۵۹

سخنگوی شورای شهر اصفهان:

لایحه برگزاری جشنواره کودک به شهرداری برگشت شد

لایحه برگزاری جشنواره کودک به شهرداری برگشت شد

اصفهان - سخنگوی شورای شهر اصفهان گفت: لایحه برگزاری جشنواره کودک که به همراه توافق‌نامه به شورای شهر اصفهان تقدیم شده بود در یکصد و چهل و پنجمین جلسه علنی به شهرداری برگشت شد.

به گزارش خبرنگار مهر، ندا واشیانی پور پیش از ظهر یکشنبه در نشست خبری خود با اشاره به بررسی طرح‌ها و لوایح شهرداری در یکصد و چهل و پنجمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان اظهار داشت: در این جلسه علنی شش بند مورد بررسی قرار گرفت.

وی اضافه کرد: در جلسه علنی روز گذشته شورای شهر اصفهان لایحه‌ای به همراه مبایعه نامه‌ای تنظیمی توسط مدیر منطقه دو در خرید یک منزل مسکونی به مساحت عرصه ۲۶.۲۲۵ مترمربع و اعیانی ۶۵.۱۹۳ مترمربع به بهای شش میلیارد و ۳۱۷ میلیون و ۳۶۰ هزار ریال به صورت نقد و غیرنقد بود که مورد تصویب اعضای شورای شهر قرار گرفت.

سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به ارائه  لایحه پیشنهاد دریافت ۶۰ میلیارد ریال تسهیلات بانکی توسط مدیر منطقه سه شهرداری اصفهان با کارمزد ۱۸ درصد و بازپرداخت ۲۴ ماهه برای تسریع در آزادسازی و اجرای خیابان و پارکینگ کمرزرین گفت: این لایحه نیز بررسی و مورد تصویب قرار گرفت.

وی اضافه کرد: لایحه‌ای هم به همراه تعرفه‌های پیشنهادی برای دوره‌های مرکز آموزش سازمان آمار، اطلاعات و خدمات کامپیوتری شهرداری اصفهان مورد بررسی قرار گرفت و مصوب شد.

واشیانی پور در خصوص بررسی لایحه جشنواره کودک نیز ابراز داشت: لایحه برگزاری جشنواره کودک که به همراه توافق‌نامه به شورای شهر اصفهان تقدیم شده بود در یکصد و چهل و پنجمین جلسه علنی به شهرداری بازگشت داده شد.

وی همچنین با اشاره به ارائه طرح راه‌اندازی پارک مینیاتور در شهر اصفهان با پیشنهاد هشت نفر از اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان افزود: این طرح نیز مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.

سخنگوی شورای شهر اصفهان با اشاره به اینکه پارک‌های مینیاتوری، پارک‌های موضوعی هستند که آثار و ابنیه معروف دنیا یا کشور در آنها در ابعاد ویژه‌ای وجود دارد و یکی از جاذبه‌های گردشگری به شمار می‌آیند، اضافه کرد: پارک‌های مینیاتور  در بسیاری از کشورهای دنیا احداث و مورد استقبال واقع شدند.

کد خبر 3747453

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha