به گزارش خبرنگار مهر، بهروز اسودی ظهر یکشنبه در بیست و نهمین نشست کارگروه رفع موانع تولید در استانداری سمنان با بیان اینکه تا کنون دو هزار و ۲۴۳ واحد تولیدی در سامانه بهین یاب، ویژه ثبت نام متقاضیان دریافت تسهیلات رفع موانع تولید در استان ثبت نام کرده اند، ابراز داشت: این واحدها در دوبخش کشاورزی و صنعت تقسیم بندی شده و در ۲۸نشست پیشین کارگروه رفع موانع تولید مشکلات قریب به یک هزار واحد تولیدی به بحث گذاشته شد.
وی افزود: از مجموع دو هزار و ۲۴۳واحد متقاضی تا کنون پرونده ۹۷۴واحد رسیدگی شده و این واحدها برای دریافت تسهیلات رفع موانع تولید به بانک ها مراجعه کرده اند.
ایجاد ۱۸۰ شغل در بخش صنعت
دبیر کارگروه رفع موانع تولید استان سمنان درباره عملکرد این کارگروه تا آغاز نشست بیست و نهم نیز گفت: پرونده ١٢ واحد صنعتی بررسی و بیش از ۱۷ میلیارد تومان تسهیلات برای رونق این واحدها مصوب شد که با راه اندازی و فعال شدن آنها و افزایش ظرفیت تولید، برای ١٧٩ نفر شغل جدید ایجاد می شود.
اسودی افزود: همچنین از مجموع ٩٧٤ واحد معرفی شده به بانک، ٣٠٩ واحد تولیدی مرتبط با وزارت صنعت و ٦٦٥ واحد مرتبط به جهاد کشاورزی است و میزان مبلغ پرداختی تسهیلات برای رونق تولید و فعالیت دوباره یا افزایش میزان تولید در حدود ۴۴۸میلیارد و ۸۶۱میلیون تومان است.
وی با اشاره به ضرورت ثبت نام در سامانه بهین یاب توسط واحدهای تولیدی مشکل دار در استان برای دریافت تسهیلات، ادامه داد: تاکنون به ٦٣ واحد تولیدی تسهیلات رونق تولید از طرف بانک های استان سمنان پرداخت شده اما مسئولان واحدهای تولیدی در استان باید بدانند که اگر در این سامانه ثبت نام نکنند هرگز دولت موفق به شناسایی آنها و معرفی به بانک های عامل نخواهد شد.
۶۲۱ واحد تولیدی در استان سمنان غیرفعال هستند
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان همچنین با بیان اینکه یک هزار و ۸۰۰ واحد صنعتی در استان وجود دارد که ۶۲۱واحد آن نیمه فعال هستند، گفت: عمده مشکلات تولید در استان پیرامون، نقدینگی، بدهکاری بانکی، مشکلات کارگری و پرداخت، قبوش آب، گاز و...، مالیات، تامین اجتماعی و ... است که این مشکلات حدالامکان در کارگروه رفع موانع تولید بررسی می شوند.
اسودی با بیان اینکه سمنان دومین استان ایران از لحاظ پرداخت تسهیلات رفع موانع تولید است، ابراز داشت: خوشبختانه همراهی و همکاری اعضای کارگروه رفع موانع تولید در استان، مثال زدنی است.
وی ادامه داد: بانک های عامل، شهرک های صنعتی، صعنت، معدن و تجارت، تامین اجتماعی، مالیات، دارایی، اداره کار، وزارت نیرو و نهاد های مانند آب، آبفار، گاز، برق و ... اعضای کارگروه رفع موانع تولید هستند که در هر جلسه مشکلات بخشی از واحدهای تولیدی مشکل دار را رسیدگی می کنند.
نظر شما