۲ شهریور ۱۳۹۵، ۱۰:۴۶

تاجیک در گفتگو با مهر:

با یک عذرخواهی ازکنار این فاجعه عبور نکنیم/ملی پوشان استرس داشتند

با یک عذرخواهی ازکنار این فاجعه عبور نکنیم/ملی پوشان استرس داشتند

عضو پیشین تیم ملی تکواندو گفت: تکواندو ایران در بازیهای المپیک ۲۰۱۶ عملکرد قابل دفاعی نداشت و فکر می کنم مسئولان فدراسیون نمی توانند با یک عذرخواهی ساده از کنار این شکست سنگین عبور کنند.

علی تاجیک با بیان مطلب فوق به خبرنگار مهر افزود: سطح فنی این دوره از بازیهای المپیک بسیار بالا بود و شاهد رقابت های جذاب و دیدنی بودیم.  غیر از تکواندوکارانی که با سهمیه «وایلدکارت» آمده بودند ، سایر تکواندوکاران حاضر عالی و حرفه ای بودند. در واقع رنکینگ و عناوین جهانی و قاره ای معنای خاصی نداشت و همه با آمادگی بالا برای کسب پیروزی و رسیدن به مدال راهی ریو شده بودند.

سرمربی ایرانی تیم ملی عمان در خصوص عملکرد سه عضو تیم ملی در این بازیها گفت: من به شخصه انتظار چنین مبارزاتی را از اعضای تیم ملی نداشتم. در واقع بدبین ترین شخص در تکواندو ایران هم حداقل دو مدال را برای تیم سه نفره تکواندو کشورمان پیش بینی کرده بود که متاسفانه چنین اتفاقی نیفتاد.

وی در مورد دلایل این عملکرد ضعیف هم گفت: باید به مجموعه دلائلی برای چنین عملکردی اشاره کنیم. از اردوهای فشرده و رقابتهای متعدد و غیر ضروری گرفته تا دور بودن از  آمادگی روانی اعضای تیم که هر کدام در نوع خود قابل بحث و بررسی است که تا چه میزان روی مبارزات ضعیف تاثیر گذار بود. ضمن اینکه استرس ترس از باخت را در جریان مسابقات می شد در چهره تکواندوکاران به خوبی مشاهد کرد.

تاجیک افزود: متاسفانه سرمربی تیم ملی به دلیل فشار و بار روانی ایجاد شده از طرف مسئولین فدراسیون آمادگی روحی ، روانی لازم برای هدایت تیم ملی نداشت. دخالت های زیاد و حمایت نشدن از سوی  شخص رئیس فدراسیون و رئیس سازمان تیمهای ملی باعث شد تیم ملی فضای ناآرامی را در آستانه المپیک تجربه کند. از سو دیگر بازی تبلیغاتی با اسم بازیکنان  و استفاده مدام از القاب بزرگ کننده باعث شد بار سنگینی روی دوش ملی پوشان قرار گیرد.

این کارشناس تکواندو در پاسخ به این سئوال که چرا تکواندوکاران ایران در المپیک ها عملکرد موفقی مانند رقابتهای جهانی و آسیای ندارند پاسخ داد: معتقدم المپیک بازیکنانی آماده از نظر روانی طلب می کند. هر چقدر سطح مسابقات بالا می رود ، ورزشکار باید آمادگی روحی ، روانی و آرامش ذهنی بالایی داشته باشد. هادی ساعی در المپیک پکن نه تنها به لحاظ بدنی آمادگی بالایی نداشت ، آسیب هم داشت ، با وجود چالش هایی که همان زمان رئیس فدراسیون ایجاد کرده بود ولی تنها به دلیل شرایط روحی ، روانی آرمانی موفق به کسب مدال طلای با ارزش شد.

وی همچنین به استفاده از کلمه مزدور توسط رئیس فدراسیون در خصوص رضامهماندوست گفت: کلمه مزدور در مورد  کسی که پولی می‌گیرد تا شرف و عزت و آبروی خود و کشورش بفروشد. رضا  مهماندوست در زمان دفاع مقدس و در خط مقدم جبهه خون داد، زمانی با بدن ناقص(پر از تیر و ترکش) در ترکیب تیم ملی مبارزه می کرد و یا زمانیکه مربی تیم ملی بود و بهترین افتخارات را برای مملکت کسب می کرد، چطور می شود در مورد از این کلمه استفاده کرد.

عضو پیشین تیم ملی ادامه داد: مهماندوست یک مربی حرفه ای و بین المللی است و کاری خلاف عرف انجام نداده است. آیا وقتی ولاسکو سرمربی تیم ملی والیبال ایران در مقابل تیم آرژانتین در خاک این کشور  پیروز شد ، باید از او به عنوان مزدور نام برده می شد؟ ولی رئیس جمهور آرژانتین تلاش کرد تا ولاسکو را برای تیم ملی آرژانتین برگرداند تا هما طوری که دیدیم، پس از بازگشت به تیم ملی آرژانتین یکی از بهترین تیمهای والیبال المپیک را آماده کرده بود.

سرمربی ایرانی تیم ملی عمان به شرایط رفتن این مربی از ایران هم اشاره کرد و گفت: شما ببینید به قول آقای رئیس، پول کافی نداشته تا حقوق رضا مهماندوست را بدهد ، ولی تو این چند سال اخیر با بودجه های کلان و شرکت در بیشتر مسابقات و اردوهای بین المللی ، بدترین نتیجه را در ادوار المپیک حاصل کردند.

نایب قهرمان سال ۹۵ جهان افزود: باید این نکته را هم بیان کنم که نتیجه بدست آمده توسط پدیده تکواندو بانوان، نتیجه  فرآیندی به غیر از مدیریت فعلی فدراسیون می‌باشد که خود جای بحث جداگانه ای می‌طلبد. روند مدیریت دفع کننده و کوته بینانه آقای رئیس از المپیک سیدنی تا الآن کاملا  سیر نزولی داشته است. متأسفم که پولادگر از این لفظ کاملا نامحترمانه استفاده کرده. کاش قبل از این کلام کمی تأمل و تفکر می‌کرد. به نظرم در قبال این حرف پولادگر ، مردم باید بر اساس واقعیت ها ، قضاوت کنند.

علی تاجیک در پایان گفت: تمام مسئولیت این باخت به عهده شخص رئیس فدراسیون تکواندو  می‌باشد و سید محمد پولادگر باید پاسخگو باشد. ایشان باید جوابگوی بیت المال و احساسات مردم و بخصوص جامعه تکواندو باشد و فقط با یک عذرخواهی ساده نمی‌توان ازین شکست بزرگ عبور کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، سی و یکمین دوره بازیهای المپیک در شرایطی روزهای ۱۵ تا ۳۱ مردادماه برگزار شد که کاروان ورزش ایران با حضور ۶۳ ورزشکار صاحب سه مدال طلا توسط کیانوش رستمی و سهراب مرادی در اوزان ۸۵ و ۹۴ کیلوگرم وزنه برداری، حسن یزدانی در وزن ۷۴ کیلوگرم کشتی آزاد،‌ یک مدال نقره توسط کمیل قاسمی در وزن ۱۲۵ کیلوگرم کشتی آزاد و ۴ مدال برنز توسط سعید عبدولی و قاسم رضایی در اوزان ۷۵ و ۹۸ کیلوگرم کشتی فرنگی، حسن رحیمی در وزن ۵۷ کیلوگرم کشتی آزاد و کیمیا علیزاده در وزن ۵۷ -تکواندو شد و در جایگاه ۲۵ این دوره ایستاد.

کد خبر 3747994

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • محمودنژاد ۱۳:۱۰ - ۱۳۹۵/۰۶/۰۲
      0 0
      کاملا با حرفها و نظرات آقای تاجیک موافقم فقط مدیریت غلط می تواند باعث کسب این نتایج ضعیف باشد.
    • سید عباس علی نژاد ۱۴:۵۱ - ۱۳۹۵/۰۶/۰۲
      0 0
      بنده بانظرکارشناسانه ی استاد تاجیک قهرمان جهان و مربی فعلی تیم ملی عمان کاملا موافق هستم.و اعتقاد دارم که این مشکلات همه از بی تدبیری و بی عدالتی رییس فدراسیون تکواندو و مدیر تیم های ملی فعلی(استاد ذوالقدر )سر زده.
    • حسین تاجیک ۱۷:۲۴ - ۱۳۹۵/۰۶/۰۲
      0 0
      باشناختی که ازاستادعلی آقای تاجیک مربی تیم ملی عمان دارم حقیقت را بیان فرمودند.
    • سها ۱۷:۲۵ - ۱۳۹۵/۰۶/۰۲
      0 0
      البته فکر نمیکنم ریس فدراسیون همسو و همراه با سرمربی نبوده باشه. ظاهر امر حداقل نشون میده خواسته های سرمربی مهیا بوده اعم از مربی و اردو و اعزامهای مختلف. در حقیقت به نظرم نباید از نقش تاثیرگذار سرمربی در این ناکامی به بهانه نقش پولادگر به سادگی گذشت.