پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱ شهریور ۱۳۹۵، ۱۱:۲۹

موتور قدرتمندترین راکت دنیا با موفقیت آزمایش شد

موتور قدرتمندترین راکت دنیا با موفقیت آزمایش شد

ناسا موتور قدرتمندترین راکت دنیا را با موفقیت آزمایش کرد، رویدادی که تنها ۴۵۰ ثانیه طول کشید.

به گزارش خبرگزاری مهر، آژانس فضانوردی آمریکا اعلام کرد که موتور RS-۲۵ را که قدرتمندترین راکت تاریخ یعنی Space Launch System (SLS) را به اعماق فضا خواهد برد با موفقیت آزمایش کرده است.

ناسا در بیانیه خود اعلام کرد که در طول آزمایشی که بیش از ۷ دقیقه به طول انجامید هیچ مشکلی مشاهده نشده است.

این سومین آزمایش موفقیت آمیز موتور راکت SLS محسوب می شود. قرار است سه آزمایش دیگر هم در ماههای آینده انجام شود.

ناسا در نظر دارد تا سیستم پیشرفته پرتاب فضایی خود را با ترکیب چهار موتور از این نوع برای اعزام فضانوردان به مریخ و اعماق فضا به کار گیرد.

ریک ماستراکو از دانشمندان برنامه شاتلهای فضایی ناسا که اکنون بازنشسته شده اند گفت: SLS قدرتمندترین راکتی است که در دنیا ساخته می شود. از این سیستم فضایی برای رسیدن به ماه و فراتر از آن استفاده خواهد شد.

نکته جالب توجه این است که موتور RS-۲۵ فناوری جدیدی محسوب نمی شود. ناسا پیش تر، از این موتور در شاتلهای فضایی استفاده می کرد و با استفاده از آن توانست ۱۳۵ مأموریت شاتل را در حد فاصل سالهای ۱۹۸۱ تا ۲۰۱۱ به مقصد مدار پایین زمین انجام دهد.

حالا قرار است از موتورهای سطح بالاتری استفاده شده و ناسا را به مقاصد دورتری در اعماق فضا برساند.

راکت SLS کپسول «اوریون» را که حامل فضانوردان خواهد بود راهی مریخ می کند.

کد خبر 3748328

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha