پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲ شهریور ۱۳۹۵، ۱۱:۱۳

افتتاح جایگاه سوخت و مجتمع خدماتی رفاهی در بندرعباس

افتتاح جایگاه سوخت و مجتمع خدماتی رفاهی در بندرعباس

بندرعباس - پروژه جایگاه سوخت و مجتمع خدماتی رفاهی با حضور استاندار هرمزگان در شهر بندرعباس افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار مهر، جلال الدین مراد مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی هرمزگان صبح سه شنبه در حاشیه افتتاح پروژه ترنج به خبرنگار مهر گفت: پروژه جایگاه سوخت و خدمات رفاهی ترنج مجموعا هفت مخزن با ظرفیت هر کدام ۴۵هزار لیتر برای این جایگاه طراحی و ساخته شده که دو مخزن به نفت و گاز معمولی، دو مخزن به نفتگاز یورو ۴ و برای فرآورده های بنزین موتور، بنزین یورو ۴ و بنزین سوپر نیز هر کدام یک مخزن اختصاص یافته است.

مراد گفت: از مجموع ۱۴ تلمبه و ۷۰ نازل سوخت، برای سوختگیری بنزین خودروهای سبک جمعا چهار سکو و هشت تلمبه و هر تلمبه با هشت نازل در نظر گرفته شده است.

به گفته مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی هرمزگان، از مجموع ۳۴ نازل بنزین در جایگاه سوخت ترنج، ۱۶ دستگاه به مخزن بنزین سوپر و ۱۸ دستگاه به مخزن بنزین معمولی متصل است.

وی با اشاره به امکان سوختگیری نفتگاز در مسیری مجزا در جایگاه سوخت ترنج برای خودروهای سنگین و گازوئیل سوز عنوان کرد: پنج تلمبه با ۲۰ نازل هم در این بخش آماده عرضه سوخت به رانندگان است که برای نفتگاز یورو ۴ هر کدام ده نازل جداگانه طراحی شده است.

مراد با بیان این نکته که بهره برداری آزمایشی از جایگاه ها برای رفع نواقص احتمالی مورد تاکید بوده است، گفت: این جایگاه در چند ماه اخیر به صورت آزمایشی به فعالیت پرداخته و در حال حاضر آماده بهره برداری کامل است.

کد خبر 3749151

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha