پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۷ شهریور ۱۳۹۵، ۱۹:۰۴

رهبر حزب وطن ترکیه عنوان کرد؛

بازگشت ترکیه به آغوش دوستان واقعی خود ایران، سوریه، روسیه و چین

بازگشت ترکیه به آغوش دوستان واقعی خود ایران، سوریه، روسیه و چین

رهبر حزب وطن ترکیه امروز در سخنانی از حرکت آنکارا در بازگشت ترکیه به آغوش دوستان واقعی خود یعنی ایران، سوریه، روسیه و چین خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری «تی ۲۴»، رهبر حزب وطن ترکیه امروز در سخنانی سیاست های اتخاذی آمریکا علیه آنکارا را موجب بیداری ترکیه در حرکت به سوی دوستان خود یعنی ایران، سوریه، روسیه و چین دانست.

«دوغو پرینچک» رهبر حزب وطن ترکیه امروز در اظهاراتی در این باره اعلام کرد: ترکیه در حال اتخاذ تصمیمات بزرگی است؛ به نحوی که تمام معادلات جهانی را تغییر خواهد داد.

«دوغو پرینچک» در سخنان خود در شهر «ازمیر» ترکیه ادامه داد: ترکیه با عملیات ۲۴ آگوست در شمال سوریه، پ ک ک  و آمریکا را به خندق فرو برده و جنگ را به بیرون از مرزها کشانده است.

رهبر حزب وطن ترکیه با اذعان به مشارکت آمریکا در کودتا علیه کشورش تأکید کرد: آمریکا کودتای ۱۵ جولای در این کشور را طراحی کرد؛ کودتایی که در نهایت به شکست مواجه شد. پس از این کودتای نافرجام، تمام عوامل آمریکا در ارتش ترکیه تسویه و در گام بعد نیز عناصر وابسته به «فتح الله گولن» هم از نیروهای امنیتی و اقتصادی پاکسازی شدند. این امر برای ترکیه از اهمیت بسیاری برخوردار بود.

«دوغو پرینچک» رهبر حزب وطن ترکیه در ادامه افزود: ترکیه عوامل وابسته به گولن را سرکوب کرده، پ ک ک  را از بین برده و به آغوش دوستان واقعی اش در کمپ ایران، سوریه، روسیه و چین وارد می شود.

کد خبر 3754701

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha