پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۰ شهریور ۱۳۹۵، ۱۰:۵۰

نماینده مردم لرستان در مجلس خبرگان رهبری:

امنیت اجتماعی درلرستان ارتقا یافته است/لزوم مقابله باتهاجم فرهنگی

امنیت اجتماعی درلرستان ارتقا یافته است/لزوم مقابله باتهاجم فرهنگی

خرم آباد- نماینده مردم لرستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: خوشبختانه شاهد ارتقای بیش از پیش امنیت اجتماعی در سطح استان لرستان هستیم.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی پلیس، آیت الله هاشم نیازی خرم آبادی اظهار داشت: تلاش‌های نیروی انتظامی در زمینه برقراری امنیت اخلاقی و اجتماعی در جامعه و عمل به احکام اسلامی قابل تقدیر است و مسئولان باید در انجام وظایف اسلامی با در نظر گرفتن عدالت اجتماعی تلاش کنند.

وی از اقدامات محوری نیروی انتظامی لرستان و عملکرد این پلیس در حوزه عفاف و حجاب قدردانی کرد و خواستار حمایت همه جانبه ائمه جمعه استان از نیروی انتظامی شد.

نماینده مردم لرستان در مجلس خبرگان رهبری افزود: با حضور فرمانده انتظامی لرستان، خوشبختانه شاهد ارتقاء بیش از پیش امنیت اجتماعی در سطح استان هستیم و هماهنگی و همکاری خوبی با مجموعه استان وجود دارد.

آیت الله نیازی بیان کرد: وظایفی که بر عهده نیروی انتظامی استان است به خوبی انجام گرفته و در هر جایی که زمینه هایی از ناهنجاری و معضلات اجتماعی وجود داشته، پلیس با تمام قوا وارد و این موضوع باعث تثبیت امنیت در لرستان شده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه دشمن در حال حاضر در قالب جنگ سخت و نرم با امکانات بسیار پیچیده و پیشرفته در مقوله های فرهنگی کشورمان برنامه ریزی می کند، تصریح کرد: دشمنان با به کارگیری تلفیقی از جنگ سخت و نرم به تعبیر خودشان به عنوان قدرت هوشمند به دنبال تخریب فرهنگ اسلامی ما هستند.

نماینده مردم لرستان در مجلس خبرگان رهبری افزود: اگر جامعه بخواهد از معضلات امنیتی و ناهنجاری های اجتماعی رها شود باید به مقوله امر به معروف و نهی از منکر به عنوان یک امر مهم و همگانی در جامعه اهمیت داده و در تمامی بخش ها آن را اجرایی کند.

آیت الله نیازی گفت: شرایط امروز ما، وضعیت مقابله با جنگ نرم است و این امر می طلبد با بسیج نیروها و امکانات در راستای مقابله با این رفتار ددمنشانه دشمن و برقراری امنیت بیشتر در عرصه حقیقی و فضای مجازی، مبارزه قاطع را با عوامل تهاجم فرهنگی در دستور کار قرار دهیم.

کد خبر 3757271

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha