پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۰ شهریور ۱۳۹۵، ۱۶:۱۷

نماینده مردم ارومیه خبر داد:

مرز سرو در ارومیه به صورت رسمی بازگشایی شد

مرز سرو در ارومیه به صورت رسمی بازگشایی شد

ارومیه – نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی از بازگشایی رسمی مرز سرو در ارومیه خبر داد.

هادی بهادری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه فعالیت پایانه مرزی و گمرک از یکسال پیش در پی ناامنی در کشور ترکیه متوقف شده بود، افزود: از هفته جاری بعد از یکسال توقف فعالیت این پایانه و گمرک مرزی  دوباره از سر گرفته شد.

وی با بیان اینکه در مدت یکسال توقف این پایانه و گمرک مرزی تردد مسافران به صورت انفرادی انجام می شد اظهارداشت: در این مدت تردد مسافران بدون خودرو و با پای پیاده به کشور همسایه انجام می شد که از دو روز گذشته تردد مسافر و نیز تردد خودروهای مسافری آزاد شده است و در دو طرف ادامه آغاز شده است.

بهادری اضافه کرد: با از سرگیری فعالیت طبق روال گذشته خدمات مسافری  وترانزیتی از طریق آن انجام می گیرد عنوان کرد: دومین مرز رسمی کشورمان با کشور ترکیه در آذربایجان غربی است که با برخورداری از امکانات گمرکی و جاده زمینی مناسب نقش بسزایی در توسعه و رونق تجارت بین دو کشور ایران و ترکیه ایفا می کند.

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی در خصوص آخرین وضعیت ایجاد منطقه ویژه اقتصادی ارومیه افزود: هم اکنون کلیات و جزییات ایجاد منطقه ویژه اقتصادی ارومیه در کمیسیون اقتصادی مجلس در دست بررسی است تا نهایی شود.

بهادری یاد آور شد: در این مدت فعالیت مرز سرو از طرف ایران تعطیل نشده بود ولی مسئولین ترکیه به خاطر مشکلات امنیتی که در داخل این کشور حاکم شده بود پایانه مرزی اسن دره را تعطیل کرده بودند، که با بازگشایی مرز کشور ایران و ترکیه فعالیت مجدد این واحد گمرکی و مرزی به طور رسمی آغاز شد.

گمرک سرو در سال ۱۳۳۷ به عنوان دفتر گمرکی به منظور انجام مبادلات مرزی و امور مسافری راه اندازی شد و اکنون با ۵۶ پست سازمانی در امور گمرکی قضایی، واردات، صادرات و مسافری فعال است و افزون بر آن، خدمات مربوط به ترانزیت کالا نیز در این واحد گمرکی انجام می شود.

کد خبر 3757768

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha