قنبر علی خوش آینه در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: دانشآموزان و اولیا هرچه سریعتر برای ثبتنام به سامانه ثبتنام کتب مراجعه و سفارش خود را ثبت کنند.
خوش آینه افزود: امسال برای نخستین بار ثبت سفارشی کتاب به شیوه الکترونیکی در مقطع ابتدایی نیز انجام شد که آخرینمهلت برای ثبتنام این دانشآموزان تا ۱۲ شهریور است.
وی بابیان اینکه زمان ثبتنام دانشآموزان پیشدانشگاهی تا ۱۰ شهریور بود، تصریح کرد: ثبتنام این گروه بهصورت ۱۰۰درصد در استان انجام و به پایان رسیده است.
معاون پژوهش، برنامهریزی و منابع انسانی آموزشوپرورش استان افزود: فقط در مقطع ابتدایی ثبتنام دانشآموزان باقیمانده است و از ۹۲ هزار و ۹۴۷ دانشآموز در مقطع ابتدایی در استان تعداد ۹۱ هزار و ۳۰۸ دانشآموز برای سفارش کتاب درسی ثبتنام کرده و تعداد یک هزار و ۶۳۹ نفر باقیماندهاند.
خوش آینه اظهار داشت: تاکنون در بجنورد از شش هزار و ۴۹۲ دانشآموز ابتدایی پایه اول تعداد پنج هزار و ۴۹۸ برای سفارش کتاب ثبتنام و ۹۹۴ نفر باقیماندهاند.
وی افزود: در شیروان نیز از تعداد دو هزار و ۹۰۸ دانشآموز پایه اول ابتدایی دو هزار و ۳۰۰ نفر ثبتنام کرده و ۶۰۸ نفر باقیماندهاند.
وی با اشاره به اینکه در شهرستان جاجرم و گرمه ثبتنام کامل انجامشده است، تصریح کرد: در دیگر شهرستانهای استان اسفراین ۵۴ دانشآموز، راز ۲۶۳ نفر، مانه و سملقان ۳۱۸ نفر، فاروج ۱۴۶ نفر و بام ۲۰ نفر از دانشآموزان برای ثبت سفارش کتاب هنوز اقدام نکرده اند.
وی در خصوص بیشترین مشکل بازماندن دانشآموزان از ثبتنام را پرداخت الکترونیکی هزینه کتاب عنوان کرد و افزود: بیشترین مشکل پرداخت الکترونیکی هزینه کتاب است که به خاطر عدم پرداخت هزینه کتاب توسط اولیاء ثبتنام آنها تائید نشده است.
خوش آینه افزود: برای دانشآموزان مقطع متوسطه اول و دوم ثبت سفارش کتاب بهصورت تکجلدی هم انجام میشود.
نظر شما