۱۳ شهریور ۱۳۹۵، ۹:۴۴

رئیس دانشگاه زابل خبر داد:

بررسی نقش گیاهان دارویی در اقتصاد و اشتغال منطقه سیستان

بررسی نقش گیاهان دارویی در اقتصاد و اشتغال منطقه سیستان

زابل- رئیس دانشگاه زابل گفت: طرح پژوهشی مطالعه گیاهان دارویی با هدف ارائه راهکارهای توسعه اقتصادی و اشتغال منطقه سیستان دردست اجرا است.

موسی بهلولی در گفتگوبا خبرنگارمهر اظهار داشت: دانشگاه زابل بارویکرد رونق اقتصادی و توسعه منطقه سیستان طرح‌های پژوهشی مختلفی را در دست اجرا دارد که یکی از این طرح‌ها مطالعه گیاهان دارویی موجود در منطقه است.

رئیس دانشگاه زابل گفت: این دانشگاه با انجام طرح‌های پژوهشی تلاش می‌کند تاگامی در جهت رفع مشکلات در منطقه سیستان بردارد در این راستا کار مطالعه ۱۵۰ گونه گیاهی توسط محققان این دانشگاه در حال انجام است.

موسی بهلولی با اشاره به اینکه توجه به گیاهان دارویی راهکاری موثر برای تولید اشتغال است عنوان کرد: هر کدام از گیاهان دارویی مورد مطالعه می‌تواند درمرحله برداشت از طبیعت گرفته تا مرحله اهلی کردن گیاهان دارویی، کاشت و رویش گیاهان، جمع آوری، فرآوری در کارخانه، چاپ بروشور، تهیه جعبه و پخش موجب اشتغال شود.

وی با بیان اینکه هر گیاه دارویی می‌تواند برای صدهانفراشتغال ایجاد کند و به تبع آن زمینه رونق اقتصادی، صنایع تبدیلی و صادرات فراهم شود، عنوان کرد: ترمی خار، صبرزرد، جو، شلغم، سوزی، زیره، ختمی بادیو، پونه، سیه دونه، چغک و روناک از جمله گیاهان دارویی منطقه سیستان هستند.

وی بیان کرد: هم اکنون گرایش به درمان طبیعی با استفاده وسیع از گیاهان دارویی در طب سنتی رایج شده است و این یکی از ظرفیت های مهم منطقه سیستان است که باید مورد توجه قرار گیرد.

گفتنی است: این دانشگاه ۲۸ طرح پژوهشی را با اعتباری بالغ بر ۴ میلیارد ریال در دست اجرا دارد. 

کد خبر 3758803

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha