پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۳ شهریور ۱۳۹۵، ۱۶:۳۲

در گفتگو با مهر مطرح شد:

توزیع ۳۰۰۰ دستگاه پرداخت الکترونیک کرایه در کرج

توزیع ۳۰۰۰ دستگاه پرداخت الکترونیک کرایه در کرج

کرج - مجری طرح پارکومتر هوشمند در کرج از توزیع سه هزار دستگاه پرداخت الکترونیک کرایه در این شهر خبر داد و گفت: این طرح هفته آینده در دو خط به صورت پایلوت اجرا می شود.

حمیدرضا سعدالله در گفتگو با خبرنگار مهر با تاکید بر اینکه یکی از چالش های اساسی شهروندان در کلان‌شهرها کمبود فضای پارک خودرو در حاشیه خیابان ها است، گفت: مدیریت پارک حاشیه های خیابان امری است ضروری و از روش های مرسوم در این زمینه استفاده از پارکومتر هوشمند است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه این طرح در شهرهای تهران، کرمان، گرگان، قم، بندر انزلی، ساری و تبریز اجرا شده است، گفت: این طرح پس از رفع نواقص به صورت کامل‌تر در شهر کرج اجرا می شود.

سعدالله با تاکید بر اینکه در این طرح مردم به میزان استفاده از محل پارک هزینه پرداخت هزینه می کنند، گفت: هر یک دستگاه پارکومتر قادر است بی‌نهایت محل پارک را کنترل کند.

مجری طرح پارکومتر هوشمند در کرج با تاکید بر اینکه این طرح پس از بررسی نواقص با ورژنی کامل‌تر در شهر کرج اجرا می شود، گفت: با توجه به اینکه شهرداری ها از محل اخذ هزینه های پارکومتر سرانه پارکینگ های عمومی را افزایش می دهند با انجام این مهم شهروندان برای پارک کردن خودروی خود دیگر استرس نخواهند داشت.

وی با اشاره به اشتغالزایی این طرح، گفت: برای هر ۱۰۰ محل پارک احتیاج به یک پارکبان است که تا کنون ۱۷ نفر مشغول به کار شده و با اجرای کامل این طرح زمینه اشتغال ۳۰ نفر فراهم می شود.

سعدالله در ادامه به اجرای طرح پرداخت الکترونیکی کرایه تاکسی در کرج اشاره کرد و گفت: در شهرهای مختلفی این طرح اجرا شده است و دستگاه پرداخت الکترونیک کرایه به صورت رایگان در اختیار رانندگان تاکسی قرار می گیرد.

وی با تاکید بر اینکه تا کنون سه هزار دستگاه پرداخت الکترونیک کرایه در کرج توزیع شده است، گفت: هفته آینده این طرح در خطوط عظیمیه به گوهردشت و آزداگان به مترو به صورت پایلوت اجرا می شود و تا پایان سال نیز این طرح به صورت کامل در شهر اجرا خواهد شد.

سعدالله با اشاره به اینکه هشت هزار دستگاه پرداخت الکترونیک کرایه تاکسی در کرج توزیع خواهد شد، گفت: در نانواهای سطح شهر کرج نیز دستگاه پُز نصب می شود که شهروندان می توانند از طریق کارت پرداخت الکتروینک کرایه تاکسی اقدام به خرید نان کنند.

وی در خصوص طریقه شارژ کارت های دستگاه پرداخت الکترونیک کرایه تاکسی، گفت: این کارت ها توسط راننده و دستگاه های پُز مستقر در نانواهای سراسر شهر امکان شارژ شدن دارند.

کد خبر 3759723

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • حامد شبیری ۱۳:۲۶ - ۱۳۹۵/۰۶/۱۴
      0 0
      الحق والانصاف سیستم محاسبه و پرداخت هزینه پارک خیابان شریعتی کرج خیلی خوب شده تشکر از شهرداری و این تیم.