پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۴ شهریور ۱۳۹۵، ۱۰:۱۵

رئیس انجمن حمایت از کشاورزان اصفهان:

احداث پارکینگ بیمارستان چمران درحریم زاینده رود یک خلاف آشکار است

احداث پارکینگ بیمارستان چمران درحریم زاینده رود یک خلاف آشکار است

اصفهان- رئیس انجمن حمایت از کشاورزان اصفهان گفت: احداث پارکینگ بیمارستان چمران در حریم و بستر زاینده رود و زیر گوش میرآب این رودخانه یک خلاف آشکار است.

حسین محمد رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بیمارستان چمران که در خیابان مشتاق سوم قرار دارد از ضلع شرقی بیمارستان که در کنار جاده اصلی قرار دارد و در محل دید همگان است اقدام به خاکریز برای احداث پارکینگ کرده و این در حالی است که تا نزدیک آب و حریم و بستر زاینده رود خاکریزی شده که این اقدام یک تخلف قانونی است.

وی بیان داشت: طبق تبصره ۳ ماده ۲ قانون توزیع عادلانه مصوب سال ۶۱ مجلس شورای اسلامی تجاوز به حریم رودخانه و ساخت و ساز خلاف قانون است.

رئیس انجمن حمایت از کشاورزان اصفهان اعلام کرد: سکوت مسئولان آب منطقه‌ای و شهردار منطقه ۴ که گذاشتن هر آجری بدون مجوز شهرداری را تخریب و پیگیری قانونی می‌کنند، جای تامل دارد.

وی بیان داشت: عدم جلوگیری از ساخت پارکینگ بیمارستان چمران که در حریم رودخانه زاینده رود است و به راحتی در دید همگان هر روز پیشرفت می‌کند سبب تنش‌های اجتماعی می‌شود.

محمد رضایی در پاسخ به این سوال که آیا انجمن و صنف کشاورزان از این اقدام بیمارستان شکایت و موضوع را پیگیری کرده است، بیان داشت: در این راستا با متولی رودخانه که آب منطقه‌ای است، صحبت کردیم که پس از پیگیری اعلام شد که در جریان نیستیم و یک گروه برای بررسی ارسال می‌کنیم.

وی اضافه کرد: در حال حاضر فرمانداری پیگیر این قضیه است و پس از اعلام به فرمانداری معاون خود را برای بررسی بیشتر و بازدید از منطقه اعزام کردند.

رئیس انجمن حمایت از کشاورزان گفت: از سوی صنف کشاورزان نامه‌ای به شهرداری منطقه ۴ داده شد که هنوز پاسخ نامه را دریافت نکردیم.

وی بیان داشت: در این راستا نیاز است که محیط زیست نیز ورود یابد و مسئله را مورد پیگیری قرار دهد.

گفتنی است بیمارستان چمران چندی پیش نیز با سرریز کردن پساب‌ فاضلاب بیمارستانی به بستر رودخانه زاینده رود مرتکب تخلف شده بود که پس از رسانه‌ای شدن این خبر در خبرگزاری مهر با عنوان «ورود فاضلاب بیمارستان به زاینده‌رود/ منتظر حکم قضایی هستیم»، رئیس بیمارستان چمران تغییر و فرد دیگری جایگزین وی شد اما این در حالی است که با تغییر مدیریت بازهم دست اندازی های این بیمارستان به رودخانه زاینده رود که خود زیر بار مشکلات سرخم کرده، تمام نشدنی است.

کد خبر 3760244

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha