پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۴ شهریور ۱۳۹۵، ۱۵:۰۱

محموله لباس قاچاق درآشتیان کشف شد/کودک ۵ساله قربانی سانحه رانندگی

محموله لباس قاچاق درآشتیان کشف شد/کودک ۵ساله قربانی سانحه رانندگی

اراک- فرمانده انتظامی شهرستان آشتیان از کشف و توقیف ۸۰۰کیلوگرم لباس قاچاق از یک دستگاه خودروی سواری توسط پلیس این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه پلیس، رضا قائد رحمت، در این باره گفت: روز گذشته ماموران انتظامی شهرستان، از جابجایی مقادیری پوشاک قاچاق توسط یک دستگاه خودروی سواری از محورهای مواصلاتی شهرستان مطلع شدند که خودرو شناسایی و متوقف شد و بعد از بازرسی از آن، ۸۰۰کیلوگرم لباس زنانه و مردانه قاچاق به ارزش یکصد میلیون ریال کشف شد.

وی بیان داشت: راننده در این رابطه دستگیر و پس از تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شد.

کشف ۱۰ کیلوگرم هروئین در شازند

۱۰ کیلوگرم هروئین در عملیات روز گذشته پلیس شهرستان شازند در بازرسی از وسایل همراه مسافر یک اتوبوس کشف شد.

بیژن جنتی، فرمانده انتظامی شازند در این باره گفت: ماموران انتظامی شهرستان از جابجایی مقادیری موادمخدر توسط یک قاچاقچی مطلع شدند و با شروع تحقیقات مشخص شد که فرد قاچاقچی تحت عنوان مسافر، مواد مخدر را جابجا می نماید که خودروی اتوبوس حامل وی شناسایی و متوقف شد.

وی خاطر نشان کرد: در بازرسی از اتوبوس ۱۰ کیلو گرم هروئین کشف و فرد قاچاقچی نیز دستگیر شد.

جنتی افزود:‌ در تحقیقات مقدماتی مشخص شد که راننده اتوبوس نیز با این فرد همکاری داشته و مواد مخدر توسط راننده در خودرو جاسازی شده است بنابراین هر دو فرد دستگیر شده و برای برخورد قانونی به دستگاه قضایی معرفی شدند.

جان باختن دختر ۵ ساله در حادثه رانندگی در ساوه

دختر بچه ای پنج ساله، روز گذشته در حادثه رانندگی که در یکی از خیابان های شهر ساوه رخ داد، جان خود را از دست داد.

 در حادثه ای که عصر روز شنبه بر اثر برخورد یک دستگاه خودروی سواری پژو ۴۰۵ با یک دختر بچه پنج ساله که به همراه مادر خود از عرض بلوار رسالت ساوه عبور می کردند، اتفاق افتاد، کودک به شدت زخمی و پس از انتقال به بیمارستان فوت کرد.

بنا بر اعلام مرکز عملیات پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی استان مرکزی، علت این حادثه دلخراش عدم توجه به جلو راننده پژو بوده است.

کد خبر 3760627

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha