پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۵ شهریور ۱۳۹۵، ۸:۳۶

فرمانده انتظامی شرق استان تهران:

پلیس خودروهای با خلافی بیش از ۱۰میلیون ریال را متوقف می کند

پلیس خودروهای با خلافی بیش از ۱۰میلیون ریال را متوقف می کند

شرق استان تهران-فرمانده انتظامی شرق استان تهران گفت: بر اساس قانون،پلیس با خودروهایی که خلافی بیش از ۱۰میلیون ریال دارند، برخورد می کند.

سردار عبدالرضا ناظری در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به این نکته که رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی اجباری و ضروری است، اظهار داشت: همه رانندگان وسایل نقلیه ملزم به رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی هستند.

فرمانده انتظامی شرق استان تهران با تأکید بر این نکته که قوانین راهنمایی و رانندگی به منظور حفظ و حراست از جان انسان ها تعیین شده است، افزود: کسانی که نسبت به رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی بی تفاوت بوده و یا آن را زیرپا می گذارند، با برخورد پلیس مواجه خواهند شد.

وی ادامه داد: اقدامات فرهنگی خوبی طی سال های اخیر برای گسترش رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی در کشور انجام شده که این امر کاهش تصادفات و تلفات جاده ای را به همراه داشته است.

فرمانده انتظامی شرق استان تهران با تأکید بر این نکته که اقدامات فرهنگی همچنان از سوی پلیس دنبال می شود، اضافه کرد: برخی اقدامات فرهنگی نظیر طرح همیار پلیس و استفاده از ظرفیت نوجوانان و کودکان برای گسترش و تعمیق فرهنگ رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی با جدیت دنبال می شود.

سردار ناظری با تقدیر از رانندگانی که همکاری خوبی با پلیس برقرار کرده اند، گفت: خوشبختانه اقدامات خوبی نیز در شرق استان تهران در حوزه راهنمایی و رانندگی انجام شده و رانندگان و مردم همکاری لازم را با پلیس داشته اند.

فرمانده انتظامی شرق استان تهران با اشاره به جدیت پلیس در برخورد با متخلفان در حوزه راهنمایی و رانندگی گفت: بر اساس قانون، پلیس با خودروهایی با خلافی بیش از ۱۰ میلیون ریال برخورد می کند و نیروی انتظامی در اجرای قانون با کسی تعارف ندارد.

سردار ناظری متذکر شد: تاکنون تعدادی از وسایل نقلیه که دارای خلافی بالای ۱۰ میلیون ریال بوده اند در شهرستان های ورامین، پیشوا، قرچک، پاکدشت، دماوند، فیروزکوه و پردیس توقیف شده اند.

کد خبر 3761044

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha