پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۵ شهریور ۱۳۹۵، ۱۲:۰۵

رئیس کمیسیون تجارت اتاق بازرگانی خراسان رضوی:

انتخاب رئیس اتاق بازرگانی ایران رای عدم تمایل به تمرکزگرایی بود

انتخاب رئیس اتاق بازرگانی ایران رای عدم تمایل به تمرکزگرایی بود

مشهد ـ رئیس کمیسیون تجارت اتاق بازرگانی خراسان رضوی گفت: انتخاب شافعی در سمت رئیس اتاق بازرگانی ایران رای عدم تمایل به تمرکزگرایی و نگاه دولتی به اقتصاد کشور بود.

محمد حسین روشنک در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: انتخاب غلامحسین شافعی به عنوان رئیس اتاق بازرگانی ایران بر اقتصاد خراسان رضوی به اندازه اقتصاد کشور موثر است.

وی افزود: در انتخابات ریاست اتاق بازرگانی ایران که روز یکشنبه در تهران برگزار شد، دو دیدگاه در این انتخابات حضور داشتند که جناح اول با حضور مسعود خوانساری رئیس اتاق بازرگانی تهران با تفکری تمرکز گرایانه، توجه بیشتر به پایتخت و نزدیکی به دولت را دارند، زیرا با توجه به سوابق، وی در بخش دولتی بیش از بخش خصوصی فعالیت داشته است و جناح دوم غلامحسین شافعی که نماینده شهرستان ها و بخش خصوصی است.

رئیس اتحادیه صادرکنندگان خراسان رضوی بیان کرد: انتخاب شافعی رای عدم تمایل به تمرکزگرایی و نگاه دولتی به اقتصاد کشور بود و نمایندگان شهرستان‌ها با این انتخاب ثابت کردند که نگاه اقتصاد علاوه بر تهران باید به شهرستان‌ها نیز باشد.

روشنک در ادامه گفت: انتخاب شافعی به سمت ریاست اتاق بازرگانی ایران نشان پیروزی شهرستان‌ها بر مرکزگرایی و پیروزی بخش خصوصی بر اقتصاد دولتی بود.

کد خبر 3761395

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha