به گزارش خبرنگار دانشگاهي مهر، دكتر "كامران باقري لنكراني" در پاسخ به پرسش خبرنگار مهر در خصوص چگونگي حمايت وزارت بهداشت از رتبه هاي برتر آزمون هاي تخصصي و فوق تخصصي و نخبگان علمي علوم پزشكي گفت: فارغ التحصيلان علوم پزشكي بر خلاف همه فارغ التحصيلان كه به سربازي و يا بازار كار وارد مي شوند بر اساس پيش بيني قانونگذار بايد تعهد خدمات بگذرانند اما براي اينكه افرادي كه رتبه هاي برتر گروه هاي خود را كسب مي كنند ارتقاء علمي خود را متوقف نكنند به جاي اينكه طرح خود را بگذرانند در هئيت علمي به همكاري خود ادامه دهند.
وي ياد آور شد: كساني كه رتبه هاي برتر را كسب مي كنند در صورتيكه خودشان مايل باشند مي توانند در مقاطع بالاتر هم به تحصيل خود ادامه دهند و هم در هيئت علمي همكاري كنند و دانشگاه ها به آنها پذيرش اعطا كنند.
وزير بهداشت خاطرنشان كرد: اين كار سال گذشته در برخي از دانشگاه ها انجام شده و امسال با جديت بيشتر و گسترده تري انجام مي گيرد.
نظر شما