پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۴ شهریور ۱۳۹۵، ۲۱:۳۲

گزارش خبرنگار مهر از برزیل؛

مهدوی نیا: هدفم مان رسیدن به فینال بود

مهدوی نیا: هدفم مان رسیدن به فینال بود

مربی تیم ملی قایقرانی معلولان ایران پس از شکست شهلا بهروزی راد در مرحله مقدماتی بازی های پارالمپیک گفت: فعلا نمی توانم حرفی بزنم چون برای رسیدن به فینال آمده بودیم.

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به برزیل، مسعود مهدوی نیا پس از اینکه شاگردش نتوانست در جمع هشت قایقران برتر بازی های پارالمپیک قرار گیرد, اظهار داشت: برای رسیدن به فینال باید تلاش بیشتری می کردیم. از طرفی حریفانمان هم از ما بهتر بودند.

وی درحالیکه بسیار ناراحت بود و تمایلی برای انجام مصاحبه نداشت، خاطرنشان کرد: فعلا نمی توانم حرفی بزنم چون شاگردم را برای پارو زدن در فینال آماده کرده بودم.

شهلا بهروزی راد در مسابقات مقدماتی کایاک مسافت ۲۰۰ متر کلاس kl۳ برای راهیابی به فینال باید در گروه شانس مجدد پارو زد و عنوان نهم را کسب کرد.

کد خبر 3769790

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha