پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۶ شهریور ۱۳۹۵، ۱۴:۳۱

امیرعبداللهیان:

جبهه النصره مورد حمایت آمریکاست/ به آتش‌بس پایبند نیستند

جبهه النصره مورد حمایت آمریکاست/ به آتش‌بس پایبند نیستند

دستیار رئیس مجلس در امور بین‌الملل، با بیان اینکه جبهه النصره مورد حمایت آمریکاست، گفت: با وجود توافق بر سر آتش‌بس در سوریه، آمریکا به تعهداتش پایبند نیست.

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین امیرعبداللهیان با اشاره به آتش‌بس اخیر در سوریه اظهار داشت: با وجود توافق بر سر آتش‌بس در سوریه و همراهی کامل حکومت سوریه، آمریکا به اجرای تعهداتش پاییند نیست.

وی با بیان اینکه جبهه النصره مورد حمایت آمریکاست، گفت: کاخ سفید هیچگاه این گروه شناخته شده تروریستی را که در لیست سیاه سازمان ملل قرار دارد مورد هدف قرار نداده است؛ هم‌اکنون نیز نام آن را تغییر داده‌اند تا دوستان تروریست خود را نجات دهند.

دستیار رئیس مجلس در امور بین‌الملل تأکید کرد: تنها هدف آمریکا تلاش برای حذف رئیس جمهور قانونی سوریه بشار اسد است.

امیرعبداللهیان تصریح کرد: آمریکا هیچ توجهی به وضعیت مردم سوریه ندارد و صرفا با أهداف انتخاباتی و سیاسی خسارتهای جانی و مالی مردم منطقه و سوریه را افزایش می‌دهد.

وی با اشاره به همکاری‌های ایران و روسیه در موضوع سوریه گفت: تهران و مسکو از مردم، ارتش و رییس جمهور قانونی سوریه در مقابل تروریست‌ها، قویا حمایت می‌کنند؛ درک کرملین از تحولات سوریه قابل تقدیر است.

کد خبر 3770743

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha