پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۸ شهریور ۱۳۹۵، ۱۲:۲۴

دبیر بنیاد غدیر استان همدان خبر داد:

برگزاری جشن «میثاق با ولایت» در باغ موزه دفاع مقدس همدان

برگزاری جشن «میثاق با ولایت» در باغ موزه دفاع مقدس همدان

همدان - دبیر بنیاد غدیر استان همدان گفت: جشن میثاق با ولایت، هم زمان با فرارسیدن عید سعید غدیرخم در باغ موزه دفاع مقدس استان همدان برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان همدان، سید مرتضی حسنی حلم ضمن تبریک اعیاد قربان و غدیر و اظهار داشت: عید غدیر عیدی بزرگ و معنوی برای همه شیعیان امیرالمومنین علی (ع) به شمار می رود.

سید مرتضی حسنی حلم ادامه داد: حضرت علی (ع) در این روز و در غدیرخم به ولایت رسید و بزرگ همه مسلمین جهان اسلام شد.

وی عنوان کرد: همزمان با فرارسیدن روز عید غدیرخم جشن بزرگی با عنوان جشن «میثاق با ولایت» در باغ موزه دفاع مقدس استان همدان برگزار می شود.

دبیر بنیاد غدیر همدان اضافه کرد: این جشن بزرگ روز سه شنبه ۳۰ شهریور هم زمان با اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء در این مرکز فرهنگی برگزار خواهد شد.

سید مرتضی حسنی حلم با اشاره به برنامه های اجرایی در جشن میثاق با ولایت عنوان کرد: در جشن عید غدیر برنامه های مفرح و شادی همچون اجرای سرود و شعرخوانی، دف زنی و اجرای موسیقی، نور افشانی، اجرای آبنمای موزیکال و مسابقه برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه این مراسم با حضور مسئولین استانی و شهرستانی برگزار می شود، یادآور شد: عموم مردم ولایت مدار همدان می توانند در این مراسم معنوی و شاد شرکت کنند.

کد خبر 3772459

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha