به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ حسین ثقفی با اشاره به ضرورت پرداخت به موقع خلافی خودرو، اظهار کرد: در اجرای طرح برخورد با تخلفات ترافیکی، ماموران پلیس راهور، هنگام کنترل خودروهای عبوری در محورهای مواصلاتی، کامیون کشنده هوو را به علت تخطی از سرعت متوقف کردند.
وی افزود: پس ا توقف کامیون و اخذ مدارک در استعلام صورت گرفته مشخص شد، خودرو دارای ۴۱ میلیون و ۲۰۰ هزار ریال خلافی پرداخت نشده است.
فرمانده انتظامی شهرستان اشکذر تصریح کرد: با اشاره به اخطار قانونی به راننده از تردد خودرو جلوگیری شد و خودرو مذکور توقیف و روانه پارکینگ گردید.
وی ادامه داد:برابر تبصره ماده ۸ قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی در صورتی که مبلغ جریمه خودرویی به ۱۰ میلیون ریال برسد، مراتب به مالک خودرو اعلام شده و چنانچه ظرف مدت یک ماه از تاریخ ابلاغ، مالک خودرو نسبت به پرداخت جریمه اقدام نکند، خودرو توقیف و از تردد آن جلوگیری می شود.
سرهنگ ثقفی در پایان توصیه کرد: مالکان خودروها با استعلام از سایت راهور ۱۲۰ نسبت به اطلاع از وضعیت خلافی خودروی خود اقدام و جهت جلوگیری از تبعات بعدی افزایش خلافی، در خصوص پرداخت آن اقدام کنند.
نظر شما