پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۶ شهریور ۱۳۸۵، ۱۱:۴۲

در اسكندريه صورت گرفت:

رايزني وزير خارجه انگليس و رئيس جمهوري مصر درباره تحولات خاورميانه

رايزني وزير خارجه انگليس و رئيس جمهوري مصر درباره تحولات خاورميانه

"مارگارت بكت" وزير امور خارجه انگليس امروز پنجشنبه با "حسني مبارك" رئيس جمهوري مصر در شهر اسكندريه اين كشور ديدار و درباره اوضاع منطقه خاورميانه بحث و گفتگو كرد.

به گزارش خبرگزاري "مهر" به نقل از خبرگزاري رسمي كويت "كونا"، بكت در نشست خود در فرودگاه برج العرب در شهر اسكندريه مصر با حسني مبارك اوضاع منطقه خاورميانه بويژه عراق را با توجه به سفر روز گذشته خود به اين كشور مورد بحث و تبادل نظر قرار داد.

تلويزيون مصر گفت كه دراين ديدار "احمد ابو الغيط" وزير خارجه مصر و "ويندر جودرهام" رئيس بخش خاورميانه و شمال آفريقاي وزارت خارجه انگليس و "درك بلاملي" سفير انگليس در قاهره حضور داشتند.

اين اولين سفر بكت به مصر از زمان تصدي پست وزارت امور خارجه انگليس به شمار مي رود و وي قرار است  در قاهره اوضاع لبنان و فلسطين،  طرح دوباره روند صلح در شوراي امنيت سازمان ملل متحد، ديدگاه مصر و انگليس درباره مشكل دارفور و نيز ديدگاه انگليس درباره مشكل هسته اي ايران و غرب را در كنار روابط دوجانبه بحث و بررسي كند.

انتظار مي رود كه وزير امور خارجه مصر با همتاي مصري خود و عمرو موسي دبيركل اتحاديه عرب به طور جداگانه ديدار و گفتگو كند.

بكت پيش از سفر به قاهره گفته بود كه هدف از اين سفر بررسي روابط دوجانبه و شماري از تحولات مهم منطقه اي و موضوعات مورد علاقه دوطرف است.

کد خبر 377310

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha