به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی فرمانداری شهرستان قرچک، مسعود مرسلپور در آیین اختتامیه برنامه های اوقات فراغت شهرستان قرچک که با حضور حجت الاسلام اسماعیلی امام جمعه، مسئولان و مردم در ورزشگاه سردار شهید ملاآقایی برگزار شد، ضمن تبریک عید سعید غدیر خم، از خانواده ها خواست از برنامه های فرهنگی که در سطح شهرستان اجرا می شود، استقبال کنند.
وی افزود: ورزشگاه شهید ملاآقایی یکی از نمادهای مشارکت مردم در بحث ورزش و تندرستی بوده و از مراکز مهمی است که به بحث ورزش و اوقات فراغت پرداخته و می پردازد.
مرسلپور از مدیر مجموعه ورزشی ملاآقایی که برای بسط و گسترش ورزش و ورزش دوستی اقدامات زیادی انجام داده، قدردانی کرد.
وی متذکر شد: قرچک به نسبت جمعیت، با کمبود فضاهای ورزشی مواجه است، به همین منظور به کسانی که تمایل به تأسیس مراکز فرهنگی ورزشی در سطح منطقه دارند، کمک خواهیم کرد.
نظر شما