پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱ مهر ۱۳۹۵، ۱۰:۳۹

معاون بازرگانی شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۲:

ارسال ریلی محموله گندم در مازندران انجام شد

ارسال ریلی محموله گندم در مازندران انجام شد

ساری - معاون بازرگانی شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۲ گفت: برای اولین بار ارسال ریلی گندم از مازندران صورت گرفت.

محمود سلطانی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در راستای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی با پیگیری و هماهنگی انجام شده برای نخستین بار ارسال ریلی گندم از استان مازندران به سایر نقاط کشور صورت گرفت.

معاون بازرگانی شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۲ اظهار داشت: با برنامه ریزی صورت گرفته ۲۵ هزار تن گندم که از طریق حمل جاده ای وارد سیلوی شهید میرزاپور نکا می‌شود از سیلوی مذکور از طریق سیستم ریلی و با واگن‌های مسقف و فله بر به استان هرمزگان حمل خواهد شد.

سلطانی با بیان اینکه یکی از مصداق‌های اصلی سیاست‌های اقتصاد مقاومتی حمل و نقل ریلی است اظهار داشت: کاهش بار ترافیکی جاده‌ها و در نتیجه کاهش تصادفات جاده ای، هزینه پایین تر جابه جایی کالا، آلایندگی کمتر و کاهش هزینه‌های سوخت از مهم‌ترین مزایای حمل و نقل ریلی است.

سلطانی تصریح کرد: هفت بند از ۲۴ بند سیاست‌های اقتصاد مقاومتی مربوط به بخش ریلی است که از این میان می‌توان به کاهش مصرف انرژی و توسعه ترانزیت اشاره کرد که از طریق ناوگان حمل و نقل ریلی محقق می‌شود.

وی افزود: در حمل ریلی، گندم با بالاترین کیفیت و سلامت در سیلوها و انبارها تخلیه خواهد شد.

کد خبر 3775841

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha