به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از شبكه خبري العالم، "علي عمار" خاطر نشان كرد: اين اولمرت نيست كه محاصره لبنان را لغو كرد، بلكه شكستي كه رژيم صهيونيستي و آمريكا متحمل شدند و همچنين وحدت موضع لبناني ها در سطح سياسي و در حمايت از مقاومت پايان محاصره لبنان را رقم زد.
گفتني است شب گذشته اولين هواپيماي تجاري براي شكستن محاصره اي كه رژيم صهيونيستي از 13 جولاي گذشته بر لبنان تحميل كرده بود، در فرودگاه بين الملي بيروت فرود آمد.
اگرچه مقامهاي رژيم صهيونيستي روز گذشته به محاصره هوايي لبنان پايان دادند، اما همچنان به محاصره دريايي اين كشور ادامه مي دهند و اعلام كرده اند كه تا ساعات آينده محاصره دريايي لبنان را پايان خواهند داد.
نماينده فراكسيون حزب الله در پارلمان لبنان موسوم به وفاداري به مقاومت، شكست ايهود اولمرت را عامل اصلي لغو محاصره لبنان از سوي رژيم صهيونيستي كه از 13 جولاي(22 تير) بر اين كشور تحميل شده بود، قلمداد كرد.
کد خبر 377675
نظر شما