به گزارش خبرنگار مهر، در جلسه علنی روز یکشنبه مجلس شورای اسلامی سیدناصر موسوی لارگانی در تذکری گفت: کارگران کارخانه پلی اکلیل شش ماه است حقوق نگرفتند، آقایان وزرا اگر شما یکماه حقوق نگیرید، چه می کنید؟
نماینده مردم فلاورجان ادامه داد: از زمانی که مخابرات به بخش خصوصی واگذار شده است، هیچ طرح توسعه ای انجام نمی شود و حتی تلفن ثابت به خانوارها داده نمی شود.
وی همچنین از وزیر کشاورزی به خاطر عدم پرداخت مطالبات گندم کاران و دامداران انتقاد کرد.
در ادامه، علیرضا سلیمی نماینده مردم محلات با بیان اینکه امام(ره) مجلس را در رأس امور می دانستند، گفت: مجلس، کارنامه شفافی در زمینه برخورد با پرونده حقوق های نجومی ندارد. گزارشی از بررسی پرونده حقوق های نجومی به مردم ارائه دهید.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات تصریح کرد: پرونده حقوق های نجومی برای بررسی و تهیه طرح، به کمیسیون اصل ۹۰ ارجاع شد، اما خروجی واگذاری این ماموریت به کمیسیون اصل ۹۰ مشخص نیست.
سلیمی همچنین نسبت به عدم تعیین نقش مجلس در بررسی الحاق ایران به کارگروه مالی اقدام مشترک انتقاد کرد و اظهار داشت: قراردادهای جدید نفتی نیز در تعطیلات مجلس به دولت ابلاغ شد که این امر ابهام دارد.
وی همچنین با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم توجه به انتقال فناوری در قراردادهای خارجی گفت: در خریدهای خارجی اطلاعات دقیقی به مجلس داده نشده است ما نمی دانیم فناوری به کشور منتقل شده یا نه.
عضو فراکسیون ولایت اظهار داشت: امروز مجلس نمایندگان آمریکا قانونی را علیه ملت ایران تصویب کرد. این در حالی است که ما نیز در مجلس قانون اقدام متقابل را تصویب کرده ایم و باید دولت متناسب با این قانون اقدام کند.
نماینده محلات همچنین از افزایش قیمت گوشت، برنج و سبزی انتقاد کرد.
نظر شما