پیام‌نما

يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُلْ لِأَزْوَاجِكَ وَ بَنَاتِكَ وَ نِسَاءِ الْمُؤْمِنِينَ يُدْنِينَ عَلَيْهِنَّ مِنْ جَلَابِيبِهِنَّ ذَلِكَ أَدْنَى أَنْ يُعْرَفْنَ فَلَا يُؤْذَيْنَ وَ كَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَحِيمًا * * * ای پیامبر! به همسرانت و دخترانت و همسران کسانی که مؤمن هستند بگو: چادرهایشان را بر خود فرو پوشند [تا بدن و آرایش و زیورهایشان در برابر دید نامحرمان قرار نگیرد.] این [پوشش] به اینکه [به عفت و پاکدامنی] شناخته شوند نزدیک تر است، و در نتیجه [از سوی اهل فسق و فجور] مورد آزار قرار نخواهند گرفت؛ و خدا همواره بسیار آمرزنده و مهربان است. * * * دارد متاع عفت از چارسو خریدار / بازار خودفروشی این چارسو ندارد

۴ مهر ۱۳۹۵، ۱۵:۲۱

فراخوان سومین تور فیلمسازی با تلفن همراه منتشر شد

فراخوان سومین تور فیلمسازی با تلفن همراه منتشر شد

فراخوان شرکت در سومین تور فیلمسازی با تلفن همراه با نگاهی به آیین‌های سنتی محرم اعلام و مهلت ثبت نام آن تا ۸ مهرماه تعیین شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سومین تور فیلمسازی با تلفن همراه با تدریس و همراهی محمدباقر مفیدی کیا و به همت موسسه تصویر شهر سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در نیمه مهرماه برگزار می‌شود.

تمرکز این دوره از تور فیلمسازی بر موضوع «آیین های سنتی محرم» است. برگزیدگان این تور علاوه بر دریافت جوایز خود، برای ساخت یک فیلم کوتاه از شهر تهران مورد حمایت موسسه تصویر شهر قرار می‌گیرند.

این تور فیلمسازی از سه بخش کارگاه آموزشی نخست شامل مباحث مربوط به سوژه‌یابی، قاب‌بندی و تدوین ساده با تلفن همراه تور یک روزه میدانی در شهر تهران، کارگاه آموزشی بررسی آثار تولید شده توسط شرکت‌کنندگان و اعلام برگزیدگان تشکیل می‌شود که حضور پذیرفته‌شدگان در هر سه جلسه الزامی است.

علاقمندان می‌توانند تا ۸ مهر ماه نسبت به ثبت نام، تکمیل فرم فراخوان و ارسال رزومه فقط از طریق وب‌ سایت رسمی موسسه تصویر شهر اقدام کنند.

کد خبر 3778551

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha