پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۴ مهر ۱۳۹۵، ۱۷:۱۰

فرماندار طرقبه شاندیز خبر داد:

افزایش ۵ هزار نفری دانش آموزان طرقبه شاندیز

افزایش ۵ هزار نفری دانش آموزان طرقبه شاندیز

طرقبه شاندیز ـ فرماندار طرقبه شاندیز از افزایش ۵ هزار نفری جمعیت دانش آموزان طی ۵ سال اخیر در این شهرستان خبر داد.

سید حسن حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: امسال بالغ بر ۱۳ هزار دانش آموز شهرستان با همکاری وهماهنگی همه ادارات و مساعدت آموزش و پرورش، تعلیم و تربیت را آغاز خواهند کرد.

وی با بیان اینکه مهم‌ترین دغدغه در سال تحصیلی جدید در طرقبه شاندیز مربوط به مساکن مهر بود، گفت: به صورت مقطعی تدابیر خاصی برای رفع مشکل اندیشیده شده و آموزش و پرورش برای رفع نیاز و عدم اخلال در نظام آموزشی، ۲۵میلیارد تومان اعتبار لازم دارد تا این موضوع را با ساخت فضاهای جدید آموزشی حل کند.

فرماندار طرقبه شاندیز با اشاره به افزایش ۵ هزار نفری جمعیت دانش آموزی شهرستان تصریح کرد: در طرقبه و شاندیز از سال ۹۰ تاکنون جمعیت دانش آموزی از ۸ هزار نفر به ۱۳ هزار نفر افزایش یافته که متاسفانه فضای آموزشی و امکانات مربوطه متناسب با آن رشد نداشته است.

وی افزود: در ۱۳۰ واحد آموزشی با همکاری هزار و ۲۰۰ مربی و آموزگار و نیز دو واحد دانشگاهی آمادگی کامل برای آغاز سال تحصیلی وجود دارد و تلاش داریم با هماهنگی‌های صورت گرفته با نیروی انتظامی و راهور نظم و امنیت تأمین و همزمان با سراسر کشور سال تحصیلی جدید در شهرستان ادامه یابد.

کد خبر 3778617

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha