پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۵ مهر ۱۳۹۵، ۱۶:۰۳

عابدینی در گفتگو با مهر:

خیلی‌ها در تعطیل شدن سامانه هواداری سازمان لیگ نقش داشتند

خیلی‌ها در تعطیل شدن سامانه هواداری سازمان لیگ نقش داشتند

سرپرست کمیته اقتصادی و بازاریابی فدراسیون فوتبال گفت: خیلی‌ها در تعطیلی سامانه هواداری سازمان لیگ نقش داشتند.

به گزارش خبرنگار مهر، جنگ و جدال فدراسیون فوتبال با سه باشگاه پرسپولیس، استقلال و تراکتورسازی بر سر سامانه‌های هواداری سرانجام با پیروزی سه باشگاه لیگ برتری همراه شد.

در حالی که از ابتدای این فصل از مسابقات لیگ برتر، سازمان لیگ برای تبلیغ محیطی سامانه اسپانسر خود با این سه باشگاه به مشکل خورده بود، در نهایت و بعد از جلسات مختلف، مقرر شد تا سامانه هواداری استقلال، پرسپولیس و تراکتورسازی در ورزشگاه‌ها تبلیغ شود.

این موضوع حتی کار را به جایی رسانده بود که محمود گودرزی وزیر ورزش و جوانان هم در مصاحبه‌ای اعلام کرد فدراسیون فوتبال «زیر دو خم» باشگاه‌ها را گرفته است و باید به آنها اجازه بدهد که فعالیت اقتصادی خود را دنبال کنند.

امیر عابدینی سرپرست کمیته بازاریابی فدراسیون فوتبال در این خصوص به خبرنگار مهر، گفت: بعد از جلسات مختلف مقرر شد تا سامانه هواداری سه باشگاه تبلیغ شود و ما سامانه خود را تعطیل کردیم.

وی در پاسخ به این سئوال که آیا وزیر ورزش هم در این ماجرا نقش داشت یا خیر؟ گفت: خیلی‌ها در این موضوع نقش داشتند که به موقع درباره آن صحبت خواهم کرد.

کد خبر 3779688

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha