حاجی محمد مهدیان نسب در گفتگو با مهر به افزایش ۱۳ درصدی تماس های پلیس ۱۱۰ در استان همدان اشاره کرد و گفت: میزان وقوع سرقت طی نیمه نخست امسال در استان همدان ۲۹ درصد کاهش داشته است.
فرمانده انتظامی استان همدان با بیان اینکه ۱۰۰ درصد سرقتها به صورت پیشدستانه و حرفهای کشف شده است، گفت: طی این مدت جرایم خشن کشف نشده در استان همدان وجود نداشته است.
مهدیان نسب همچنین از کشف ۷۴۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در استان همدان خبر داد و افزود: امسال ۸۴ باند تهیه و توزیع کالای قاچاق و کالای گمرکی در استان همدان منهدم شده است.
وی به کشف ۳ هزار و ۵۹۰ کیلو انواع مواد مخدر نیز اشاره و با بیان اینکه کشفیات ۱۶ درصد افزایش داشته است، گفت: طی نیمه نخست امسال ۵ هزار و ۱۰۰ عملیات مبارزه با مواد مخدر و پاکسازی نقاط آلوده در استان همدان انجام شده است.
مهدیاننسب از انهدام ۴۲ شبکه و باند تهیه و توزیع مواد مخدر در استان همدان خبر داد.
نظر شما