به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام رحیم جعفری ظهر امروز پنج شنبه در نشست با اصحاب فرهنگ و هنر استان کردستان در سنندج اظهار داشت: ظرفیت های کردستان در حوزه های فرهنگ و هنر خیلی بالاست و به همین دلیل باید از ظرفیت های این بخش به خوبی بهره برداری شود.
وی با اشاره به نگاه ویژه مدیران استان کردستان به حوزه فرهنگ و هنر، بیان کرد: خوشبختانه تمامی مدیران استان کردستان فرهنگی هستند و به همین دلیل نگاه ویژه ای به بخش فرهنگ دارند ولی سهم اعتبارات این بخش محدود است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان گفت: نوع نگاه دولت تدبیر به فرهنگ و هنر استان کردستان ویژه است ولی میزان مطالبات بالاست و به همین دلیل باید اعتبارات ویژه ای برای این حوزه منظور شود.
وی یادآور شد: با نگاهی به سابقه کردستان می توان دریافت که این استان دارای هنرمندانی فرهیخته در تمامی حوزه هاست و به همین دلیل هم امروز به برکت این ظرفیت هاست که هنرمندان این استان آوازه ای فراتر از مرزهای کشور دست پیدا کرده اند.
در ادامه برگزاری این مراسم شماری از فعالان عرصه های فرهنگ و هنر استان کردستان به بیان دغدغه های خود با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی پرداخت.
نظر شما