پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۸ مهر ۱۳۹۵، ۲۲:۱۶

فرماندار خرمشهر:

کشاورزی صادرات محور در خرمشهر ترویج یابد

کشاورزی صادرات محور در خرمشهر ترویج یابد

خرمشهر ـ فرماندار خرمشهر گفت: باید به سمتی حرکت کرد که کشاورزی صادرات محور در خرمشهر ترویج شود.

به گزارش خبرنگار مهر، ولی اله حیاتی عصر امروز پنج شنبه در جشنواره شگرگذاری خرما در اتاق بازگانی خرمشهر، اظهار کرد: با توجه به ظرفیت مرز شلمچه، جهاد کشاورزی باید در برنامه ریزی های خود صادرات محصولات را سرلوحه خود قرار دهد هر چند اکنون در بحث صادرات آبزیان، خرمشهر به عنوان یکی از قطب های صادرات آبزیان در کشور است.

وی افزود: در بحث خرما نیاز به بسته بندی برای صادرات است که در اشتغال تاثیرگذار خواهد بود و جهاد کشاورزی باید توسعه صنایع تبدیلی کشاورزی را دستور کار قرار دهد .

فرماندار خرمشهر در ادامه عنوان کرد: محور توسعه از دیرباز در خرمشهر بر ۲ مقوله تجارت و کشاورزی استوار بود، که در بعد تجارت لایروبی اروند برای رسیدن به عمق ۹ متر پیش از جنگ در حال پیگیری است، همچنین صادرات در مرز شلمچه از واردات فزونی گرفته که می تواند در تجارت تاثیرگذار باشد.

حیاتی اضافه کرد: در بخش کشاورزی نیز اجرای طرح ۵۵۰ هزار هکتاری از جمله اقدامات مهمی است که در این شهر انجام شده که ۱۰ هزار هکتار از ۵۵۰ هزار هکتار با اعتباری معادل ۱۷۰ میلیارد در حال اجرا است و قرار است که کانال کشی و آماده سازی زمین های نیز در حال انجام است.

کد خبر 3782788

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha