خدابخش محمد زاده پودینه در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به لزوم توسعه و تقویت زیرساخت های فرهنگی و ورزشی در شهر قدس اظهار داشت:بدون تردید محدودیت های موجود در عرصه اشتغال و بیکاری، یکی از عوامل اصلی بروز و شیوع ناهنجاری ها و آسیب های اجتماعی به شمار می رود و از نظر ما راهکار کنترل و مهار چنین معضلاتی را باید در غنی سازی اوقات فراغت و تقویت ظرفیت های فرهنگی و ورزشی جستجو کرد.
عضو شورای اسلامی شهر قدس عنوان کرد:رفع معضل بیکاری تنها با ورود یک نهاد میسر نمی شود و لازمه تحقق این امر، همگرایی، هم افزایی و بهبود وضعیت اقتصادی در ابعاد گوناگون است.
وی افزود:بدون تردید در چنین شرایطی، اقدام شورای شهر به تنهایی برای رفع معضل بیکاری موثر نخواهد بود و راهکار جایگزین و اولویت دار برای پیشگیری از تبعات و پیامدهای مخرب بیکاری، به توسعه فعالیت های فرهنگی و ورزشی معطوف می شود.
محمد زاده پودینه گفت:شورای شهر در عمل اثبات کرده در عرصه ورزشی از اقدامات و دستورکارهای دولت نیز در این منطقه(شهر قدس) پیشی گرفته و گواه صحت این ادعا، طرح ها و پروژه های عمرانی متعددی بوده که در اقصی نقاط خطه اشاره شده کلنگ زنی و افتتاح شده است.
عضو شورای اسلامی شهر قدس عنوان کرد:در نظر داریم در یک سال باقیمانده از عمر شورای شهر چهارم قدس، با جدیت مضاعف در عرصه های فرهنگی نیز اقدامات و طرح های هر چه بیشتری را مد نظر قرار دهیم که دستاوردهای این رویکرد، در تحکیم بنیان خانواده نیز موثر خواهد بود.
وی افزود:بر خود واجب می دانیم با عنایت به ابلاغ سیاست های کلی نظام خانواده از سوی رهبری معظم انقلاب و تأکید بر تحکیم و انسجام بنیان خانواده، طرح ها و تدابیر مقتضی را با همیاری شهرداری قدس، اجرایی و عملیاتی کنیم.
پودینه در خاتمه یادآور شد:امیدواریم خروجی و نتیجه این اقدامات به رضایت مندی مردم فهیم ساکن در شهر قدس منتهی شود که در صورت تأمین و حصول آن، یکی از اصلی ترین اهداف شورای شهرِ این خطه محقق شده است.
نظر شما