پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۳ مهر ۱۳۹۵، ۱۲:۰۶

رئیس اتحادیه خوار و بار اصفهان:

استانداری اقدامی برای تامین برنج در استان اصفهان نکرده است

استانداری اقدامی برای تامین برنج در استان اصفهان نکرده است

اصفهان - رئیس اتحادیه خوار و بار اصفهان گفت: برنج از تهران به تمام استان‌ها به جز اصفهان توزیع شد چراکه تاکنون استانداری اصفهان پیگیر تامین برنج نشده است.

مصطفی به حق در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در ماه محرم قیمت برنج تا پنج درصد افزایش یافت چراکه تا کنون برنجی از تهران علی رغم توزیع در تمام استان‌ها به اصفهان منتقل نشده است.

وی بیان داشت: با پیگیری عدم توزیع برنج در اصفهان از پایتخت، اعلام شد که باید استانداری نامه‌ای بدهد که تاکنون درخواستی از استانداری اصفهان ارسال نشده است.

رئیس اتحادیه خوار و بار اصفهان بیان داشت: در ماه محرم قیمت برنج و لپه نخود بالا رفته است و مابقی خوار و بارها به دلیل اینکه کمبودی نداریم و محصول فراوان است، با قیمت قبل از محرم به دست خریدار می‌رسد.

وی با بیان اینکه در قیمت روغن نیز افزایشی نداشتیم، اظهار داشت: به دلیل خشکسالی اصفهان، هیچ صادراتی به دیگر استان‌ها یا کشورهای خارجی نداریم و تنها وارد کننده خشکبار و خواروبار هستیم.

به حق بیان داشت: تمام حبوبات از خارج به اصفهان وارد می‌شود از جمله لپه نخود که به همین لحاظ با افزایش قیمت آن مواجهیم.

کد خبر 3786991

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha