پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۰ شهریور ۱۳۸۵، ۱۴:۰۴

/ گزارش مهر از جلسه پيش از ظهر شوراي حكام /

البرادعي : همه مواد هسته اي ايران تحت حسابرسي آژانس است / طرح احتمالي موضوع ايران در روز چهارشنبه

البرادعي : همه مواد هسته اي ايران تحت حسابرسي آژانس است / طرح احتمالي موضوع ايران در روز چهارشنبه

مدير كل آژانس بين المللي انرژي اتمي در آغاز نشست امروز صبح شوراي حكام تاكيد كرد كه هيچ ماده هسته اي خارج از سيستم حسابرسي و نظارت اين آژانس در ايران وجود ندارد.

به گزارش خبرگزاري مهر محمد البرادعي در سخنان خود گزارشي از آخرين وضعيت برنامه اتمي ايران ارائه نموده است كه مجموعا معتدل و در برخي موارد مثبت و منطبق بر واقعيت است.

وي همچنان از نگراني هاي جدي موجود در برنامه هاي هسته اي ايران ياد كرد اما بلافاصله يادآور شد كه در اين زمينه شوراي امنيت سازمان ملل متحد در قطعنامه 1696 خود به اين نگراني ها تاكيد و درخواستهايي را براي رفع آن توصيه كرده است.

البرادعي عليرغم اين مسئله با ابراز خوشبيني به مذاكرات دو روز گذشته لاريجاني با سولانا مجددا تاكيد نمود كه گفتگو و مذاكره بهترين راه حل اختلاف نظر هاي موجود بر سر برنامه هاي هسته اي ايران است.

مدير كل آژانس همچنين با اشاره به عدم اثبات انحراف به سمت مقاصد نظامي در برنامه هاي ايران ، صدور تائيد قطعي مبني بر صلح آميز بودن ماهيت كلي فعاليتهاي اتمي ايران را منوط به اطمينان از عدم وجود مواد و فعاليتهاي احتمالي اعلام نشده دانست و خواستار استمرار همكاري شفاف ايران در اين زمينه شد.

وي در حاليكه در گزارش كتبي اخير خود اشاره اي به وضعيت حسابرسي از مواد هسته اي ايران نكرده بود ، در سخنان خود يادآور شد كه ماده يا مواد هسته اي اظهار نشده و خارج از نظارت و حسابرسي آژانس در ايران موجود نيست.

گزارش "مهر" همچنين حاكي است كه شوراي حكام بعد از ظهر امروز به وقت وين وارد دستور اصلي خود مي شود و رسيدگي به گزارش البرادعي در خصوص ايران احتمالا به روز چهارشنبه موكول خواهد شد.

رئيس شوراي حكام با توجه به جلسه هفته آينده مجمع عمومي آژانس در وين و نيز تاثير مثبت ديدارهاي اخير لاريجاني با سولانا در روند طرح موضوع ايران بنا دارد تا جلسه شوراي حكام را در روز چهارشنبه به پايان برساند.

کد خبر 378756

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha