پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۴ مهر ۱۳۹۵، ۹:۲۴

با اعلام مدیر عامل باشگاه ایثار؛

«جواد شهره غلامی» سرمربی تیم بسکتبال با ویلچر ایثار قم شد

«جواد شهره غلامی» سرمربی تیم بسکتبال با ویلچر ایثار قم شد

قم - جواد شهره غلامی با اعلام مدیر عامل باشگاه ایثار قم، سرمربی جدید تیم بسکتبال با ویلچر ایثار قم شد.

به گزارش خبرنگار مهر، عباس خاکی سرمربی تیم بسکتبال با ویلچر ایثار قم که طی ۲ سال اخیر هدایت این تیم در لیگ برتر بسکتبال با ویلچر باشگاه‌های کشور را بر عهده داشت جای خود را به جواد شهره غلامی داد.

علی خوشرفتار مدیر عامل باشگاه ایثار قم در گفتگو با خبرنگار مهر با تأیید این خبر اعلام کرد باشگاه ایثار به ۲ سال همکاری مثبت و موثر با عباس خاکی به عنوان سرمربی خود پایان داده است و در فصل جدید لیگ برتر، جواد شهره غلامی روی نیمکت این تیم خواهد نشست.

شهره غلامی پیش از حضور خاکی در تیم ایثار، هدایت این تیم را بر عهده داشت و با این تیم نایب قهرمان لیگ برتر شد ضمن اینکه این مربی فصل گذشته در لیگ دسته اول بسکتبال مردان کشور مربی تیم هیئت بسکتبال قم بود.

تیم بسکتبال با ویلچر ایثار قم در ۲ سال اخیر توانسته است عنوان قهرمانی لیگ برتر بسکتبال با ویلچر باشگاه‌های کشور را به دست بیاورد و در فصل جدید به دنبال کسب سومین قهرمانی متوالی با مربی جدید خود است.

عباس خاکی در حالی نیمکت تیم ایثار را ترک کرده است که پیش از دوران خوب خود در این تیم، هدایت تیم منحل شده داداشی کهریزک را بر عهده داشت و همراه با آن تیم نیز طی چند سال متوالی قهرمان لیگ برتر کشور می‌شد.

در ۶ سال فعالیت تیم‌های بسکتبال با ویلچر ایثار در سطح اول بسکتبال با ویلچر ایران، دو مقام قهرمانی در سال‌های ۹۳ و ۹۴، دو نایب‌قهرمانی در سال‌های ۹۱ و ۹۲، یک مقام پنجمی در سال ۹۰، یک عنوان نایب‌قهرمانی لیگ دسته اول در سال ۹۴ و یک مقام نایب‌قهرمانی لیگ دسته اول در سال ۸۹ توسط این باشگاه برای ورزش قم کسب شده است.

کد خبر 3787707

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha