پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۴ مهر ۱۳۹۵، ۱۱:۳۳

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی:

قراردادهای کارگری غیر منصفانه است/ کارگران باید شریک سرمایه باشند

قراردادهای کارگری غیر منصفانه است/ کارگران باید شریک سرمایه باشند

مشهد ـ نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه قراردادهای کارگری غیرمنصفانه است، گفت: کارگران باید شریک سرمایه در کار باشند.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید احمد علم الهدی صبح چهارشنبه در دیدار با اعضاء هیات مدیره کانون عالی انجمن صنفی کارگران کشور با بیان اینکه مظلوم‌ترین افراد در نظام مدرنیزه کارگران هستند که استثمار می‌شوند، اظهار کرد: متاسفانه حقوق و موقعیت کارگران در روند کار نادیده گرفته می‌شود و کارفرما با حداقل دستمزد حداکثر بهره‌برداری را از آنان می‌کنند.

وی افزود: متاسفانه فرهنگ استثمار کارگر از قبل انقلاب در جامعه ما نفوذ داشته و این فرهنگ و نظام استثمار کارگر وارد مملکت ما شده است.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با تاکید بر اینکه باید سهم کارگر از کار مشخص شود نه حقوق آن، خاطرنشان کرد: باید در محیط کار مشخص شود که سهم کارگر از تولید کالای نهایی شده چه میزان است و به عنوان شریک سرمایه در نظر گرفته شود.

وی بیان کرد: در حقیقت نگاه اسلامی نیز برهمین اساس است که کارگر در خروجی کالا و ارزش افزوده آن شریک است و تنها فرد حقوق بگیر نیست.

آیت الله علم الهدی با اشاره به وضعیت قانون کار در کشور ابراز کرد: قانون کار باید توجه ویژه‌ای به این موضوع داشته باشد زیرا در حال حاضر قراردادهای کارگری غیر منصفانه منعقد می‌شود.

وی با اشاره به اینکه فقیرترین مردم در قشر کارگران هستند، گفت:  نفوذ کارفرما و وابستگی برخی آنان به جریانات سیاسی موجب محرومیت این قشر شده است.

امام جمعه مشهد افزود: قانون کار و متولیان امر در این حوزه باید یک اتاق فکر با قدرت و با برنامه داشته باشند تا جلوی این مشکلات را بگیرند.

وی با تاکید بر اینکه حقوق انسانی کارگر باید اصل باشد و قرارداد در شعاع این حقوق در نظر گرفته شود؛ تصریح کرد: بارها در نماز جمعه هم این صحبت ها را کرده‌ام که امیدوارم موجب از بین رفتن مشکلات این قشر زحمتکش شود.

کد خبر 3787907

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha