پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۴ مهر ۱۳۹۵، ۱۲:۲۹

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان زنجان عنوان کرد:

اهتمام ویژه بر گسترش امربه معروف نهی از منکر در ایام محرم

اهتمام ویژه بر گسترش امربه معروف نهی از منکر در ایام محرم

زنجان- رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان زنجان گفت: باید در ایام محرم بر گسترش و ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر اهتمام لازم صورت گیرد.

حجت الاسلام  فیرز علی خسروی در گفتگو با خبرنگار مهر بر فریضه مهم امر به معروف و نهی از منکر تاکید کرد و  افزود: امر به معروف و نهی از منکر در مجالس عزای حسینی ترویج و تعمیق داده شود.

وی با بیان اینکه دهه  اول ماه محرم دهه امر به معروف و نهی از منکر  است، اظهار کرد: پایه و اساس حرکت امام حسین(ع) احیای دو فریضه الهی و مهم امر به معروف و نهی از منکر بود.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان زنجان گفت:  ترویج ندادن فرهنگ امر به معروف در جامعه اسلامی درست نیست و امام حسین(ع)شهید این فریضه مهم است. 

خسروی تاکید کرد:  دشمنان درصدد این هستند که فرهنگ امر به معروف در جامعه اسلامی، پایه‌های مذهبی و ارزشهای اسلامی و مذهبی و باورهای دینی مردم را در بین مردم کمرنگ کنند، بنابراین امروز رسالت ما بسیار سنگین است. 

وی افزود: نهی از منکر یکی از ویژگی‌های جامعه اسلامی است و فلسفه مهم عاشورا امر به معروف و نهی از منکر است. 

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان زنجان یاد آورشد: ماه محرم فرصت مناسبی برای ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در جامعه است و  در مجالس عزاداری هیئت های مذهبی به‌آموزش امر به معروف و نهی از منکربپردازند. 

خسروی افزود:  پیام کربلا  پیام امربه‌معروف و نهی از منکر است و مسیر حرکت ایشان مسیر دعوت جامعه به خیر و صلاح و نجات جامعه بود و آنچه ما باید از کربلا بیاموزیم این است که همدیگر را به خیر و صلاح و معروف و عمل صالح دعوت کنیم.

وی افزود: امربه‌معروف و نهی از منکر طبق آموزه‌های اسلام و قانون اساسی کشور یک امر همگانی است.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان زنجان با اشاره به ابلاغ قانون آمران امربه‌معروف و نهی از منکر طی چند ماه گذشته، گفت: گروه‌هایی  متشکل از شبکه تبلیغی، هیئت‌های مذهبی، کانون مداحان و قرآن شناسایی می‌شوند تا در این حوزه  بر اساس صلاحیت فعالیت کنند و در ایام محرم در مناطق مختلف  شهری فعالیت خواهند داشت.

کد خبر 3787994

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha