پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۴ مهر ۱۳۹۵، ۱۲:۰۴

فرماندار شهرستان قروه:

انجام گفتمان سیاسی در مدارس توسعه جامعه را به همراه دارد

انجام گفتمان سیاسی در مدارس توسعه جامعه را به همراه دارد

قروه- فرماندار شهرستان قروه با تأکید بر نگاه بنیادی به نهاد آموزش و پرورش، تبیین مسایل سیاسی در کنار مباحث دینی برای دانش آموزان را در امر توسعه و پیشرفت جامعه را مؤثر دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، پرویز کولانی صبح امروز در نشست شورای آموزش و پرورش شهرستان قروه بر انجام گفتمان های سیاسی در کنار مباحث دینی در مدارس تأکید کرد و تبیین مسایل سیاسی کشور و منطقه برای دانش آموزان را به عنوان آینده سازان جامعه مهم دانست.

وی با بیان اینکه آن نگاه بنیادین به مسایل اساسی و ریشه ای در حوزه مدیریتی وجود ندارد، اظهار داشت: در تفکرات مدیریتی نگاه به دستگاه های دیگر که به عنوان میوه دست چندم بعد از آموزش و پرورش محسوب می شوند بنیادی تر بوده که این یک اشتباه است.

به گفته کولانی نهاد آموزش و پرورش ریشه تمامی مسایل در جامعه است که اگر این ریشه سالم و شاداب نباشد دیگر شاخ و برگی نخواهد داشت چرا که آموزش و پرورش محل چیدن میوه است که اگر توجه به آن نشود میوه خوبی به بار نمی آید.

رئیس شورای آموزش و پرورش قروه حاصل شدن میوه خوب را در رسیدگی از ابتدای کار دانست و افزود: توجه به نهال در گرو توجه به باغبان است و در این مبحث باغبانان جامعه معلمانی هستند که بسترساز توسعه و پیشرفت جامعه بشری می باشند.

پرویز کولانی خواستار نگاه عمقی به معلمان شد و آموزش و پرورش را یک دستگاه فرابخشی خواند و تصریح کرد: این نهاد آموزشی اگر دچار مشکل شود همه جامعه را تحت تأثیر قرار می دهد لذا توجه و نگاه عمقی را نیاز دارد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به کمبود اعتبارات برای برگزاری برنامه ها، تصریح کرد: در این زمینه نیاز است که مشارکت مردمی و خیران شهرستان تقویت و یک فرهنگ سازی اصولی شکل گیرد.

فرماندار قروه در ادامه خطاب به دستگاه های خدماتی، خواستار همکاری با مدارس و واحدهای صنعتی و تولیدی شد و تأکید کرد: هیچ دستگاه خدمات رسانی حق ندارد امتیازات آب، برق، گاز و تلفن این نهادها را قطع و کار توسعه اقتصادی و آموزشی شهرستان را دچار مشکل کند.

کد خبر 3788002

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha