به گزارش خبرنگار مهر، رضا صفی خانی شامگاه چهارشنبه در جلسه ستاد تسهیل لرستان اظهار داشت: تا کنون هزار و ۱۹ فقره طرح تولیدی با اعتبار ۷۸۵ میلیارد تومان در کارگروه استانی ستاد تسهیل مصوب شده است.
وی عنوان کرد: در شرایطی که اولویت دولت تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی است باید اقدامات لازم برای بررسی و اجرای پرونده های مربوط به اقتصاد مقاومتی و سامانه بهین یاب تسریع شود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان افزود: تا کنون استان لرستان رتبه برتر کشور در خصوص ثبت نام در این سامانه را داشته و بانک ها نیز باید در این زمینه به گونه ای اقدام کنند که جایگاه استان در بخش های کشاورزی، صنعت و معدن، حفظ شود.
صفی خانی تصریح کرد: همچنین بانک های استان باید آمار پرداخت تسهیلات اشتغال که به صورت مستقیم را انجام می دهند، به طور مرتب و به روز به دبیرخانه کارگروه ستاد تسهیل گزارش کنند.
وی ادامه داد: در صورت همکاری بیشتر بانک ها با طرح هایی که در مرحله انباشت عقد قرارداد هستند، به طور حتم رتبه نخست استان نه تنها در بین سایر استان ها بلکه در بین استان هایی که پایلوت اقتصاد مقاومتی هستند هم حفظ می شود.
نظر شما