محمد غلامی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در ابتدای دوره چهارم شورای اسلامی شهر طرقبه این محل جهت آرامستان شهدای گمنام در نظر گرفته شد.
وی افزود: برای مهیا کردن این محل با دشواریهای فراوانی مواجه بودیم. ابتدا مسیر خاکی برای دسترسی ایجاد شد و پس از انتقال پیکر پاک و نورانی این شهیدان و تشییع، متأسفانه به علت همزمانی با پروژه مزار شهدای طرقبه روند بهسازی این آرامستان بهکندی پیش رفته و در بعضی از اوقات متوقف میشد.
عضو شورای اسلامی شهر طرقبه ابراز کرد: باهمت شهرداری طرقبه و زحمات شهردار این شهر، مراحل آمادهسازی مزار شهدا گمنام با سرعت بیشتری از سر گرفته شد و با تخصیص و صرف سه میلیارد ریال بوجه این مکان آماده بهرهبرداری شد، تا با آغاز هفته دفاع مقدس بهصورت رسمی افتتاح شود.
وی گفت: جهت بهسازی و آمادهسازی این مکان اقداماتی از قبیل عملیات خاکی به حجم ۱۵۰۰ مترمکعب، احداث کانال هدایت آبهای سطحی به طول ۱۰۰متر، احداث دیوار حائل سنگی به حجم ۲۵۰ مترمکعب، احداث پله سنگی و سنگفرش به سطح ۱۵۰۰ مترمربع و نصب پایه چراغ و روشنایی، نصب روشنایی، نصب نرده و میله پرچم انجام پذیرفت.
غلامی اضافه کرد: با تلاشهای فراوان و کار شبانهروزی، پس از گذشت سه سال، مزار شهدای گمنام آماده بهرهبرداری شد و با حضور سردار نجاتی مسئول بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس خراسان رضوی، نماینده مردم شهر طرقبه در مجلس شورای اسلامی، فرماندار شهرستان، امامجمعه شهر، شهردار و جمعی دیگر از مسئولان طرقبه افتتاح شد .
نظر شما