پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۶ مهر ۱۳۹۵، ۱۴:۵۷

امام جمعه اهواز:

آمریکا با نیرنگ به دنبال تقویت تروریست ها در سوریه است

آمریکا با نیرنگ به دنبال تقویت تروریست ها در سوریه است

اهواز - امام جمعه اهواز گفت: در اتفاقات اخیر در منطقه به خوبی روشن و مسلم شد که آمریکا با حقه و نیرنگ به دنبال تقویت جبهه تروریست ها در کشور سوریه است.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید محمد علی موسوی جزایری در خطبه های نماز جمعه امروز اهواز اظهار کرد: آمریکا همیشه در زمینه بدعهدی علیه کشورهای مسلمان در خط مقدم است و کشورهای اسلامی نیز باید به خوبی باید با این اهداف شوم آشنا شوند.

وی افزود: در مجادلات چند روز اخیر کشورهای آمریکا و روسیه در خصوص کشور سوریه مشخص شد که آمریکا با حقه و فریب و نیرنگ به دنبال تقویت جبهه تروریست ها در این کشور است زیرا ارتش سوریه به خوبی در حال نابود کردن آنها است و این امر برای کشورهای غربی پذیرفتنی نیست که ایادی آنها برای ایجاد بحران و خونریزی در منطقه از بین بروند.

نماینده ولی فقیه در استان خوزستان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ۱۶ مهرماه روز نیروی دریایی اظهار کرد: در سال ۶۶ مبارزه ای میان نیروی دریایی سپاه و آمریکا انجام شد و در این واقعه علاوه بر شهادت چند تن از فرماندهان سپاه، پیروزی هایی به دست آمد.

آیت الله جزایری به امر و معروف و نهی از منکر و اهمیت آن در ایام محروم اشاره کرد و گفت: این امر باید در عزاداری ها برجسته شود زیرا یکی از اهداف امام حسین(ع) احیای فریضه امر و معروف و نهی از منکر است.

امام جمعه اهواز همچنین بیان کرد: به برکت خون شهید خلیلی شهید امر و به معروف و نهی از منکر، قانون خوب و مفصلی در خصوص امر به معروف و نهی از منکر در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید که امیدواریم باعث نهادینه کردن آن در جامعه شود.

کد خبر 3789587

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha