پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۷ مهر ۱۳۹۵، ۹:۱۶

به منظور افتتاح فاز نخست پل امام رضا(ع)؛

وزیر راه و شهرسازی به شهرستان ورامین سفر کرد

وزیر راه و شهرسازی به شهرستان ورامین سفر کرد

ورامین-وزیر راه و شهرسازی به منظور افتتاح فاز نخست پل امام رضا(ع) و کلنگ زنی یک پروژه به شهرستان ورامین سفر کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، عباس آخوندی صبح شنبه و به منظور افتتاح فاز نخست پل امام رضا(ع) به همراه جمعی از مسئولان وزارت راه و شهرسازی و شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران به شهرستان ورامین سفر کرد.

وزیر راه و شهرسازی در بدو ورود به دیار ۱۵ خرداد مورد استقبال جمعی از مسئولان اجرایی و شهری از جمله محمدرضا یوسفی فرماندار ورامین قرار گرفت.

قرار است وزیر راه و شهرسازی در این سفر، فاز نخست پروژه پل امام رضا(ع) که طی یکسال گذشته بسیار خبرساز بوده را افتتاح کند و به صورت رسمی، شهروندان ورامینی امکان استفاده از این پل را پیدا کنند.

کلنگ زنی پروژه زیرگذر کارخانه قند ورامین نیز از دیگر برنامه های سفر آخوندی به شهرستان ورامین است که با حضور مسئولان استانی و محلی برگزار خواهد شد.

قرار است وزیر راه و شهرسازی پس از سفر به شهرستان ورامین، به شریف آباد پاکدشت رفته و با حضور مسئولان بلندپایه نیروی انتظامی کشور، پاسگاه پلیس راه شریف آباد را افتتاح کند.

کد خبر 3789783

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha