پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ مهر ۱۳۹۵، ۱۰:۴۱

مدیرکل ورزش و جوانان مازندران:

ورزش مازندران در المپیک و پارالمپیک بالاتر از ۱۴۲ کشور قرار گرفت

ورزش مازندران در المپیک و پارالمپیک بالاتر از ۱۴۲ کشور قرار گرفت

ساری - مدیرکل ورزش و جوانان مازندران گفت: ورزش مازندران به‌تنهایی دربازی‌های المپیک و پارالمپیک ریو ۲۰۱۶ در کسب مدال و افتخارآفرینی بالاتر از ۱۴۲ کشور جای گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر، حبیب حسین زادگان صبح شنبه در گردهمایی روسا و نواب رئیسان هیئت های ورزشی استان ضمن گرامیداشت و عرض تسلیت ایام ماه محرم جایگاه ورزش مازندران را در سطح کشور ستود و تصریح کرد: دربازی‌های المپیک و پارالمپیک ورزشکاران مازندرانی موفق به کسب هشت مدال طلا، نقره و برنز شدند.

مدیرکل ورزش و جوانان مازندران از افتخارات ۳۸ درصدی ورزش مازندران در رقابت‌های المپیک و پارالمپیک ریو ۲۰۱۶ خبر داد و افزود: خوشبختانه در اکثر رشته‌ها مازندران سرآمد ورزش کشور است تا جائیکه وزیر ورزش و جوانان مازندران را استان ویژه و قلب ورزش کشور نامید.

حسین زادگان بابیان اینکه امکانات ورزش مازندران به‌اندازه افتخارات و شایستگی‌هایش اندک است، گفت: انتظار جامعه هدف از ورزش استان زیاد است ولی برای توسعه و شکوفایی ورزش مازندران باید کارکرد و در این راستا خستگی معنا ندارد.

مدیرکل ورزش و جوانان مازندران با اشاره به اینکه به‌عنوان معدود استان کشور بودیم که مراسم بدرقه و استقبال ورزشکاران المپیک و پارالمپیک ریو ۲۰۱۶ را برگزار کردیم، اظهار کرد: یکی از اهداف برگزاری این مراسم حضور ورزشکاران در این آوردگاه با کمترین دغدغه و ایجاد انگیزه و روحیه بود.

وی در پایان خواستار همکاری متقابل بین اداره کل، فدراسیون و هیات های ورزشی در جهت توسعه و موفقیت بیشتر ورزش استان شد

کد خبر 3789981

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha