پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۷ مهر ۱۳۹۵، ۱۳:۱۹

۴۸ نیروی مرزی در ولایت «بادغیس» افغانستان تسلیم طالبان شدند

۴۸ نیروی مرزی در ولایت «بادغیس» افغانستان تسلیم طالبان شدند

مقامات محلی در ولایت بادغیس در شمال غرب افغانستان اعلام کردند که پس از دو روز محاصره، فرمانده و ۴۸ نیروی مرزی این ولایت، تسلیم طالبان شده اند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از «بخدی»، «خالد ساپی» سخنگوی والی بادغیس، تسلیم شدن فرمانده و ۴۸ نیروی مرزی در این ولایت به گروه طالبان را تایید کرد.

وی افزود که این افراد نیروهای پاسگاه «قلعه» در روستای «موریچاق» در شهرستان «بالامرغاب» بودند که شب گذشته به طالبان پیوستند.

ساپی در ادامه گفت: با اعزام ۲۱۰ نظامی تازه نفس به شهرستان بالامرغاب، دو پاسگاه از تصرف طالبان خارج شد اما «اکبربای» فرمانده پاسگاه قلعه در روستای موریچاق با ۴۸ نیروی مرزی دیگر تسلیم طالبان شدند.

به گفته سخنگوی والی بادغیس، این افراد، تجهیزات و مهمات خود را نیز در اختیار طالبان گذاشته‌اند.

از سوی دیگر برخی از مقامات محلی در شهرستان بالامرغاب ولایت بادغیس می‌گویند که تعداد نیروها در پاسگاه قلعه، ۶۵ نفر بوده‌اند که به طالبان تسلیم شده‌اند.

 لازم به ذکر است که روستای موریچاق در شهرستان بالامرغاب نزدیک مرز ترکمنستان است. سال گذشته نیز اعضای طالبان پاسگاه‌های مرزی در روستای موریچاق را برای چند روز محاصره کرده بودند.

کد خبر 3790132

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha