به گزارش خبرنگار مهر، محمد اصلانی ظهر شنبه در جلسه شورای حفاظت از منابع آب استان لرستان در سخنانی با تاکید بر اینکه استان لرستان دارای منابع آبی مطلوبی است اظهار داشت: شرایط، ویژگی ها و همچنین پتانسیل های موجود در این حوزه می طلبد که نسبت به استفاده اصولی از منابع آب استان اقدام کنیم.
وی با بیان اینکه اگر چه طی چند سال اخیر شاهد پدیده خشکسالی در کشور و همچنین استان لرستان هستیم عنوان کرد: با این وجود ما طی سال گذشته شاهد بارش های خوبی بودیم که تا حدودی بخشی از خسارت های خشکسالی ها را جبران کرد.
معاون عمرانی استانداری لرستان با بیان اینکه سال گذشته حدود ۱۷ میلیارد متر مکعب بارش در سطح استان داشتیم گفت: در این راستا باید بر اساس قانون نظام توزیع عادلانه منابع آب ما از این موهبت الهی بتوانیم استفاده کنیم.
اصلانی با تاکید بر اینکه ما در حوزه آب دارای پتانسیل های خوبی هستیم گفت: این در حالیست که ما از این منابع حق استفاده نداریم و تخصیص لازم از سوی وزارت نیرو برای بخش کشاورزی استان در نظر گرفته نمی شود.
وی با بیان اینکه وزارت نیرو اجازه تغییر کاربری برخی از چاههای آب را برای استفاده در حوزه کشاورزی به استان نمی دهد گفت: ما باید از حقوق حقه استان در وزارت نیرو دفاع کنیم.
معاون عمرانی استانداری لرستان بیان داشت: ما باید پیگیری لازم در وزارت نیرو داشته باشیم و تاکید کنیم که تخصیص و سهم آب لرستان را به استان اختصاص دهد.
نظر شما