پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۷ مهر ۱۳۹۵، ۲۱:۰۰

نماینده رهبرمعظم انقلاب از طرح‌های عمرانی خراسان شمالی بازدید کرد

نماینده رهبرمعظم انقلاب از طرح‌های عمرانی خراسان شمالی بازدید کرد

بجنورد- نماینده رهبر معظم انقلاب از طرح‌های عمرانی که از محل بودجه مصوبات سفر مقام معظم رهبری به خراسان شمالی در شهرک‌های صنعتی اجرا شده بازدید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان شمالی، حسن شمعی روند اجرایی پروژه‌های عمرانی شهرک صنعتی بیدک و شهرک کارگاهی بجنورد را مطلوب ارزیابی کرد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان شمالی نیز در حاشیه این بازدید گفت: یکی از مصوبات مقام معظم رهبری در سفر به استان در خصوص شهرک‌ها و نواحی صنعتی، ایجاد زیرساخت جهت شهرک تخصص فرش بود که بر اساس آن مبلغ ۳۸ میلیارد ریال برای کمک به ایجاد زیرساخت‌های شهرک تخصصی کارگاهی در بجنورد اختصاص یافت.

محمدعلی یوسفی افزود: با تخصیص اعتبار روند اجرای پروژه‌های عمرانی به‌منظور تکمیل زیرساخت‌های صنعتی این شهرک شتاب داده‌شده و هم‌اکنون شهرک کارگاهی بجنورد آماده واگذاری به متقاضیان سرمایه‌گذاری صنعتی است.

وی اظهار کرد: همچنین برای احداث و تکمیل تصفیه‌خانه و شبکه فاضلاب شهرک صنعتی بیدک نیز مبلغ ۲۱ میلیارد ریال از محل اعتبارات سفر مقام معظم رهبری به استان تخصیص یافت و این پروژه هم‌اکنون آماده بهره‌برداری است.

رهبر معظم انقلاب مهرماه سال ۹۱ به خراسان شمالی سفر کردند و در نشست هیئت دولت در حاشیه این سفر، ۲۰۰ مصوبه با حدود ۴۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای این استان مصوب شد.

کد خبر 3790770

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha