پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۸ مهر ۱۳۹۵، ۱۴:۳۰

رییس شورای اسلامی شهر تهران:

حمله وحشیانه آل سعود یادآور وحشیگری صدر اسلام و روز عاشورا است

حمله وحشیانه آل سعود یادآور وحشیگری صدر اسلام و روز عاشورا است

رییس شورای اسلامی شهر تهران ضمن محکوم کردن حملات آل سعود به عزاداران یمن این جنایات را یاد آورنده وحشیگری های صدر اسلام و روز عاشورا معرفی کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی چمران در دویست و نود و ششمین جلسه شورا با اشاره به حادثه دیروز در صنعا گفت: دیروز حمله وحشیانه آل سعود به یک مراسم عزاداری در یمن را شاهد بودیم حمله ای که سه بار با هواپیماهای آمریکایی و خلبانان مزدور تکرار شد و هنوز میزان زخمی ها و شهدا به طور دقیق اعلام نشده است.

وی افزود: این وحشیگریها از همان جنس وحشی گری هایی است که در صدر اسلام بر مسلمانان روا می داشتند و نیز در روز عاشورا بر خاندان عصمت و طهارات وارد آوردند.

رییس شورای اسلامی شهر تهران گفت: امیدواریم با همت مردم شجاع و دلیر یمن و با کمک الهی شر این وحشگیری هایی که موجب از بین بردن آثار حیات در یمن شده از سر مردم آن دیار پاک شود.

چمران در ادامه با اشاره به برخی رویداد ها هفته روز کودک را یاد آوری کرد و این روز را گرامی داشت.

وی پیشاپیش فرا رسیدن ایان سوگواری تاسوعا و عاشورای حسنی را نیز به ملت شریف ایران تسلیت گفت.

کد خبر 3791414

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha